Polecam (1) Pizza jak zawsze bardzo dobra, ale obsługa już nie. Zamawiałam pizzę... stokrotka ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Do Restauracji Robertino wybraliśmy się ze znajomymi przed meczem koszykówki... ola SUPER SZYBKO I SMACZNIE (1) Ostatnio ledwo co wstałam z łóżka i postanowiłam zamówić sobie coś do... Konstancja
Rewelacja (2) Dla Mnie nie ma lepszej Pizzy w Trójmieście, myślę że Robertino nie ma za... Żwirki Super pizza (1) Jadałam pizzę w różnych miejscach, ale pizza w Robertino bije na głowę... Grażyna Nie ma lepszej pizzy (1) Bywam w różnych miejscach w Europie, ale taką pizzę serwują tylko w... Zbyszek POLECAM!!! (1) Absolutnie najlepsza pizzeria w gdańsku!! EM Super pizza (1) Calzone nigdzie takiego nie zjecie! Marek Pizza najlepsza (1) W tej pizzerii jadam od wielu lat, są bodaj pierwszą włoską pizzerią w... Stały klient Super pyszna pizza (1) Pizza bardzo pyszna, ceny przystępne, wystrój faktycznie trochę z początku... M. ekstaliga wśród świata pizzy (1) Jestem klientem od samego początku. Jadłem pizzę w wielu miejscach, także we... miłośnik pizzy jakość od lat (1) Pizza ciągle trzyma wysoki poziom. mryn ewa i Tomek - opinia (1) Dobra pizza zlaby wystroj i klimat troce komunistyczn8ie.. ewa i Tomek Super pizze (1) Jem tam pizze od zawsze fakt ze ceny maja nie male ;] ale pizze sa dobre... Łukasz Sędzicki REWELACJA (1) Jestem ich konsumentem od czasów powstania tej pizzerii. Zawsze byli... stały klient ymmm.... (1) bardzo dobre pizze przedewszystkim polecam Diabolo pycha...obsługa takze... Amfa pychota (1) pizza poprostu wysmienita bylam tam 1 raz z chlopakiem sama pracuje w pizzeri... kucharka :)