Mieszane uczucia (1) Do bistro wybralismy się rodzinnie, w 6 osób z polecania kuzynki i paru... Ola Zawsze jest coś nie tak. (1) Byłam kilkakrotnie. Ze względu na to że miejsce jest ładnie urządzone i... niezadowolona Fajne miejsce z marnym jedzeniem (1) fatalnie. Byliśmy obsługiwani przez 3 kelnerów, każdy tak samo zakręcony i... Pawel
Zróbcie coś z obsługą (1) Bardzo lubimy Gary, ale obsługa robi się coraz gorsza. Dziś czuliśmy się tam... pqi ŚNIADANIA! (1) Cudownie rozpocząć dzień pysznym śniadaniem i świeżym soczkiem :) Ala Uwielbiam! (1) Czy spotkanie biznesowe czy wypad rodzinny czy bufor z przyjaciółmi naprawdę... Jacek z rodzinką Fatalna obsługa (1) Nie polecam! Obsługa nie daje rady, posiedzenie przy brudnych naczyniach po... Xmen Ponowna wizyta - nie zawiodłam się (1) Zadowolona z poprzedniej wizyty dokonałam rezerwacji na rodzinny obiad dla 6... Karolina KOSZMAR!!!! (1) Proszę zmienić obsługę, bo kelnerzy zachowują się jakby dostali tę pracę z... Niezadowolona czwórka nie jedźcie tam pizzy! (1) Witam, Byłam w zeszłym tygodniu w tym lokalu. Wystrój bardzo ciekawy i... Niemilezaskoczona najpyszniejsze miejsce w Trójmieście ! (1) Od pierwszej wizyty i po kilku kolejnych jestem oczarowana tym miejscem.... gitgirl Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę :) (1) Za namową Brata (stały bywalec) byłam z Nim w lokalu 22.02. przed 12:00 .... Karo Marne jedzenie i słaba obsługa. (1) Bistro odwiedziliśmy już drugi raz. Po pierwszym niezbyt udanym wypadzie (na... Radek polecam! (1) W niedziele wpadłem tu na obiad z żoną i dziećmi, bo wielokrotnie słyszeliśmy... łukasz Fajny lokal, z domową kuchnią i przyjemnym wystrojem (1) Ostatnio odwiedziłam Pobite Gary po raz trzeci, po dłuższej przerwie. Po... ola Szynka na pizzy niejadalna (1) Nie wiem co zmienilo się w tej restauracji? W czerwcu jadłam tam pizzę... Jagoda Zawiedziony (1) Bywam w tej Pizzerii od wielu lat i nigdy nie miałem powodu do narzekania,... Wojtek REWELACJA (1) Jeśli ktokolwiek zastanawia się czy odwiedzić to miejsce, mówię TAK,... S Nie można nie polecać i nie można tam nie być :) (1) Bistro Pobite Gary ma już prawie rok. Mieszkam niedaleko i byłam bardzo... ania Ciężko z czasem... (1) Potrawy, sposób podania i smak ok, wszystko ok, gdyby nie czas oczekiwania...... Bartek