Pysznie! (1) Czytając artykuły o nowych kulinarnych miejscach w trójmieście, zatrzymałam... Be świetne lunche i super przystawki (1) świeże podejście do menu:) wystrój z zacięciem kalifornijskim, polecam,... zsk Wentylacja (1) Hej. Jedzenie super oprócz pizzy po której suszyło mnie niemiłosiernie... Kaktus
miło, smacznie i przyjemnie (1) Menu super, polecam pobitego burgera, mistrzostwo. wystrój rewelacja,... boniek świetny na rodzinny obiad (1) bardzo dobre jedzenie. Byliśmy rodzinnie dwa razy - wszystkie wypróbowane... po sasiędzku wczesniej było lepiej (1) Lokal duży, za czarno jak dla mnie, i za zimno, jakiś przeciąg czy cos. Fajne... kasia Rewelacja!!! (1) Uwielbiam sałatkę koziburak- smak niepowtarzalny. Inne potrawy, które już... Kasia Zmieszany (7) Dawno nie byłem tak skrajnych odczuć względem jednego lokalu. Zacznę od... Łukasz Fantastyczne miejsce! (1) Rewelacyjny wystrój i jeszcze lepsze jedzenie. Już po pierwszej wizycie mogę... Barbara brak wentylacji (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami udałam się z mężem do bistro, jedzenie... ania polecam! (1) Pyszne jedzenie, piękny wystrój, świetna atmosfera! Wentylacja słabo działa,... Magdalena najgorsza pizza w Gdańsku (2) Wczoraj miałam nieprzyjemność zamówienia pizzy z tej restauracji, w ramach... Ola bardzo smacznie (1) Jadłem tam dzisiaj pierwszy raz i na pewno bede wracał. Zamówiłem śledzia na... Adam Szymański Architekt - opinia (3) Polecam w 100 procentach! Architekt Smaczne jedzenie, klimat niepowtarzalny (1) Miejsce godne polecenia!! A najlepsze ciastko czekoladowe:) Marta Polecam! (2) Rewelacyjne jedzenie, ciasto pizzy mistrzowskie :) Olo Zmiany w Robertino (1) Gdzie są kelnerzy z mojego Robertino? Bez nich to już nie ta sama... Rozczarowany Jak najbardziej polecam (2) Pizza jest rewelacyjna :) super ciasto,nie rozpada się,rozpływa sie w... Alicja Nikomu nie polecam (6) Jestem właścicielem pubu w którym nie ma kuchni.Moi klienci i ja sam często... wojtek Polecam (1) Pyszna pizza, szybki dowóz, nie ma problemu z dostarczeniem pizzy pomimo... Natala