za duzo naklejek na drzwiach (1) Nie pierwszy raz pojawilismy sie w tym barze. Pierwszy raz rano. Niestety to... jurekdz Nigdy więcej (1) Jedzenie obrzydliwe, tłuste, źle przyprawione... Po kilku kęsach zrobilo mi... Ania Pierwszy i ostatni raz (1) Pomimo zachęcających opinii, z przykrością muszę odradzić ten lokal. Odnośnie... Adam
Po pierwszej wizycie odradzam (1) Witajcie , wraz z moim narzeczonym odwiedziliśmy Bistro by sprawdzić czy... Szysz Dobre, ale... (1) Ogólnie jedzenie całkiem niezłe. Mąż zamówił zupę z wołowiną, która była... Mona Moja ulubione bistro (1) Jak w tytule, zdecydowanie ulubione bistro w 3mieście, świetne 'lancze' za 16... Bartek Bardzo dobre i świeże jedzenie, zdecydowanie polecam! (1) W "Pobitych Garach" jedliśmy już kilka razy, raz zamówiliśmy jedzenie do... Margolcia dobre jedzenie (1) byłam w pobitych dwa razy. oba jedzenie było bardzo dobre - szczególne... A Nigdy więcej ... (1) Zamówiłam risotto... było bez smaku. Szkoda czasu i pieniędzy!!! Iza Jedzenie ok, (1) ale trafiłam akurat na dość pokaźną ilość dzieci w lokalu - przeraźliwe... aha Spoczęli na laurach :( (1) Do Pobitych Garów trafiliśmy po rekomendacji Radia Gdańsk, gdy właśnie... Kinga Warto (1) Bogata oferta śniadaniowa, rewelacyjne smaki, duże porcje - jak dla mnie... mamanadii Polecam (1) Sprawna i miła obsługa. Jedzenie (łosoś i pizza) bardzo smaczne i mimo dużej... Michał Polecam (1) Wraz z dziewczyną byliśmy zadowoleni z zamówienia. Pizza jak i główne dania... J FATALNA dostawa!!! (1) Złożyłam zamówienie na dostawę. Szacowany czas miał wynosić 75 minut. Po... xyz Bardzo dobra restaracja (1) W Pobitych Garach byłam nie raz. Dania/posiłki naprawdę bardzo smaczne -... Annusia obsluga dramat (5) Lokal super, konwencja roznych stolow I krzesel nawet do zaakceptowania... mmm Fatalna obsługa!!! (1) Oczekiwanie na jakiekolwiek zainteresowanie ze strony "kelnerek" to... mamifero Bardzo nieprzyjemne doświadczenie (1) Wybraliśmy się do Pobitych Garów wraz z chłopakiem w czwartkowy wieczór.... Iza Pyszne i świetne miejsce! (1) Smacznie, świeżo, barwnie i z pomysłem. Jest nam u Was dobrze niezależnie od... Ania