Bogna Hair Design

Fryzjerzy

Gdańsk, Szeroka 18/19

Dlaczego stylista Itodo ? (1) Kolejny raz z uśmiechem na twarzy opuściłem salon, nie zdarza się to często,... maciek Tylko do Pana Itodo ! (1) Jestem stałą klientką Pana Itodo, mam zawsze Perfekcyjnie dobrany kolor,... Marta polecam (1) Jakiś czas temu z polecenia koleżanki skorzystałam z usług salonu... ania
Polecam! (1) Polecam szczerze salon i Pana Kamila, zna się na rzeczy, umie dobrze... blondynka polecam p. Kamila!!! (1) polecam serdecznie p. Kamila, świetny chłopak, byłam pierwszy raz u niego i... OLA Szczerze polecam :) (1) Rewelacja - trafiłam z sianem na głowie a wyszłam z piękną fryzurą. Super... itd Polecam:) (1) Perfekcyjnie dobrany kolor i super fryzura wykonana przez Pana Kamila.... Danuta Pan Kamil świetnie się spisał! (1) Po raz pierwszy zdecydowałam się skorzystać z Salonu Bogna .Kierując się... Małgosia Świetne farbowanie (1) Polecam zwłaszcza pana Itodo Od kilku lat farbuję u Niego włosy.Kolor jest... Agnieszka super fryzjer (1) P.Itodo-wspaniały,profesjonalny fryzjer.Jestem tez z branży.od pewnego czasu... zadowolony Super miejsce z dobra atmosfera (1) Byłem w tym salonie niedawno. Zachecił mnie do wizyty design tego miejsca.... Artur Mistrzostwo świata! (1) Kreatywność, profesjonalizm, miła atmosfera i efekt pracy godny mistrzów - to... Kobieta Polecam (1) Przypadkiem trafiłam do salonu na Szerokiej. Salon stylowy, czysty i co... Marta POLECAM (2) pani Dorotka uratowała mi życie, gdyż na kilka godzin przed slubem... kasia Kami moj idol :) (1) Do salonu Bogna przy pętli autobusowej we Wrzeszczu chodzę od niemal 8 lat i... Marta Pan Kamil - rewelacja (2) Chodzę do salonu p.Bogny chyba już ponad 7 lat, a do p. Kamila ok. 5 lat i... Krystyna ceny w salonie Bogna Hair Design (3) witam, chciałabym skorzystać z usług tego salonu,ale nigdzie nie mogę... green_eyes635 POLECAM! (1) Jestem od lat klientką p. Bogusi i nigdy mnie nie zawiodła. Polecam -... Mm POLECAM (1) Trafiłem tam przez przypadek jakieś 1,5 roku temu. Miałem okazję wpaść w ręce... Tajemniczy Brunet polecam (1) witam polecam pana kamila.Byłam w salonie z ciekawości po przeczytanych... marta