Bogna Hair Design

Fryzjerzy

Gdańsk, Szeroka 18/19

ostatnia wizyta (1) Dlugo by opisywac, efekt absolutnie odmienny od oczekiwanego, wlosy... N. Tragedia (2) Wczoraj bylam pierwszy raz w tym salonie trafilam na ciemnoskorego mezczyzne... Barbara Byłam ich klientem i nie będę więcej (1) Do "Bogny" chodziłam od 2 lat, byłam zadowolona. Od jakiegoś czasu za każdą... Marta
Opinia (1) Z efektów pracy pana Kamila jestem zadowolona. Jednak podczas wizyty miałam... Magdalena Polecam (1) Była to moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia. Pani Magda cudownie... Paulina nie polecam Pani Bogny (1) Mialam podobnie, Pani Bogna tak pofarboeala mi wlosy ze zamiast z blondem... Nie polecam pierwsza wizyta w salonie (1) Zmiana fryzjera, do którego chodziłam od lat opłaciła się. Pani Zuzia... marta Porażka. (1) Byłam klientką od wielu lat. W grudniu odwiedziłam salon, ponieważ chciałam... Magda Pan Itodo zdecydowanie na tak! (3) Chodzilam do wielu fryzjerow, kolezanka mi polecila właśnie ten salon i tego... zadowolona Porażka z krótkimi wlosami (1) Cóż, wizyta długa, Pani fryzjerka obsługiwała dwie klientki. Ścięcie w... Violetta Pani Jowita (1) Od ponad 6 lat jestem stałą klientką salonów Bogna, ale głównie korzystam z... Stała klientka 100% zadowolenia :) (1) Wizyta w salonie to czysta przyjemność - czułam się dopieszczona,... Anna Super (1) Super polecam, pełne zaufanie do Pani Bogusi, ogromne poczucie estetyki i... Kasia nie polecam Pana Kamila (3) Byłam pierwszy raz skuszona opiniami internautów. Poszłam do Pana Kamila.... Agata Super!! (1) Do salonu na ul. Szerokiej trafiłam po kilku naprawdę nieudanych... Ola Polecam Panią Magdę (1) Pani Magda to przemiła osoba i do tego bardzo dobra fryzjerka, potrafi... klientka POLECAM!!!! (2) Pani z salonu we Wrzeszczu po prostu IDEALNA! Niestety nie znam jej imienia... Justyna Polecam p.Agata (1) Salon Bogna Hair Design na ulicy Szerokiej odwiedzam regularnie. Wiem, że... Sebastian Polecam (1) Do Salonu Bogna Hair Design na Szerokiej trafiłam przypadkiem, kiedy... Magda Dlaczego stylista Itodo ? (1) Kolejny raz z uśmiechem na twarzy opuściłem salon, nie zdarza się to często,... maciek