Bogna Hair Design

Fryzjerzy

Gdańsk, Szeroka 18/19

SUPER (1) Bardzo lubię ekperymentować ze swoimi włosami, wizyta w pracowni... anita Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga zawiedziona (1) Do odwiedzenie tego salonu skłoniły mnie wypowiedzi na tym portalu.... adiaps
Bogna nic nie umie!!!! (2) porażka! ta Bogna to porażka! babka nie potrafiła mi zrobić prostego... Lidia super super:) (1) bylam 3 razy, bardzo polecam :) pierwszy raz u pani Kasi - bylam... Aśka Polecam każdemu!!! (1) Chodzę do Wiesi od 3 lat i nigdy nie byłam niezadowolona. Zawsze kombinujemy... Juss Rewelacja (1) Byłam dzisiaj w salonie po raz pierwszy i jestem zachwycona. Obcinał mnie... Magda Kamil (1) Ja natomiast goraco polecam Kamila. Jest naprawde mistrzem w swoim fachu.... Karola Tylko Wiesia lub p.Bogna (2) jesli chodzi o kamila, przyznaje opini nizej pokazałam na foto co chce a on... Monika Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia wpadka.... (1) niestety nie jestem zadowolona z usług ...wiem ,że fryzjer u którego byłam... various Triszia - opinia (1) Miałam obawy. Wybrałam tak chwalonego Pana Kamila. Nie zawiodłam się. Bardzo... Triszia