Bogna Hair Design

Fryzjerzy

Gdańsk, Szeroka 18/19

Nie polecam p. Agnieszki (1) Chodzę do tego salonu już od jakiegoś czasu. Dzisiaj byłem na strzyżeniu... R. nie tylko fryzura (1) Byłam umówiona na 8.00. Przyszłam punktualnie, ale zakład był zamknięty. O... marja Jestem stałą klientką P.Izy! (1) Uratowała mnie ok.3l. temu po wizycie w salonie TRENDY. Od tamtej pory jestem... krótkei blond
ODRADZAM!!! (2) Po kilku pochlebnych opiniach jakie słyszałam, umówiłam się do samej Pani... M. SALON OMIJAJCIE Z DALEKA!!!! (1) Doprawdynie wiem,co za diabeł podkusił mnie,żeby udać się na zmianę fryzury... malena1@vp.pl :) (1) Dobrze, że są jeszcze tacy profesjonaliści jak Pan Krzysztof. Pierwszy raz w... Monika Ania - opinia (1) Chodzę do pana Kamila i goraco go polecam. Mily facet i robi cuda na glowie.... Ania Nie, nie, nie!!!! (1) Do Bogny trafiłam po przeczytaniu pozytywnych opinii klientów. Niestety... Mariola Kamil i tylko Kamil (1) Raz kilka lat temu trafiłam na Kamila jak jeszcze pracował gdzie indziej,... zadowolona Moj Salon :) (1) Witam, chciałabym bardzo polecić Salon Bogna, a szczególnie Kamila i... Aimee jagna - opinia (1) strzygl mnie Itodo wszystko ok , tylko ze spytal se mnie jak maja byc wlosy... jagna stała klientka (1) Jestem klientką tego salonu od niespełna roku, dzisiaj zadzwoniłam aby umówić... aniadn !!! (1) Jestem stałą klientką,(także fryzjerką).Kiedyś nawet pracowałam z Bogną.Moja... Hania jestem bardzo wdzięczna i na pewno wrócę (1) Salon poleciła mi koleżanka, która bardzo długo z niego korzysta.Kiedy... Monika J. 6 h w salonie i porażka - opinia (1) Ocena prosta : ścinać potrafią i zawsze z tej usługi byłam zadowolona,... 6 h w salonie i porażka bardzo dobry fryzjer (1) dopóki nie "odkryłam" bogny wizyty u fryzjera kojarzyły mi się raczej... Marysia Pełne zaufanie (1) Z usług salonu Pani Bogny korzystam od prawie 5 lat,w miedzy czasie miałam... Magda pasemka (1) serdecznie polecam salon fryzjerski BOGNA! Jest rewelacyjny,a pan Krzysztof... ania WSZYSTKO NA PLUS (1) PROFESJONE CIECIE FACHOWE PORADY NOWINKI ZE SWIATA "FRYZUR" REWELACYJNA... Agata Fantastyczny Kamil :) (1) Byłam wczoraj ściąć włoski i wyszłam bardzo, bardzo zadowolona. Pan Kamil... zadowolona