piłka reczna treningi (1) witam jestem zainteresowanym z kolegami pogranie , potrenowaniem piłki... szczypiornista Zima trzyma - pamietajcie o ptakach i innych zwierzakach. Szczególnie psach na łańcuchach. (4) A ptakom nie wysypywać resztek ze stołu. Najlepiej słonecznik ewentualnie nie... lolo zapraszam na biegówki.... (8) chętnie pobiegam z kimś na nartach na terenie Bojana .Ania mieszkanka123
Kulig!!! (1) Zorganizujmy coś lokalnie :) kika Mentalność mieszkańców Bojana (8) Czy ktoś się nad tym kiedykolwiek zastanawiał jacy i kim jesteśmy my... AutoR Drogi gruntowe katastrofa (173) Dlaczego godzimy się w milczeniu aby drogi gminne-gruntowe w Bojanie były w... Dionizy KTO SKRZYWDZIL KSIEDZA. (8) Zmieniamy tytul,czas odwrocic role iprzerwac milczenie ludzie zastraszeni... AGNES a trasa Kaszubska? (2) czy coś wiadomo na czym stanęła sprawa Trasy Kaszubskiej??? xyz co zrobic burakowi, który jeszcze dziś strzela (11) petardami wkurzony ZAGINĄŁ PIES (3) UWAGA!! Dziś (5.01.13r.) około godziny 18 zaginął pies w Bojanie na Czarnej... właścicielka zaginionego psa Tylko ćwoki i buraki tłuką petardy (15) w naszej wiosce jest ich sporo pieseczek Nowy proboszcz w Bojanie (45) Witam, chcę się dowiedzieć kto został nowym proboszczem w Bojanie. Czy ktoś... asdf Drogi osiedlowe w bojanie (22) Czy ma ktoś namiar do gminy szemud aby zaiterweniować o wyrównanie dróg... < MIESZKANIEC> mentalność bojańskiego za.....pia (8) ciekawe gdzie podział się post związany z prośbą o pomoc Centaurusowi.... magho ogrzewanie gazem (8) witam, mam pytanie do korzystających z instalacji gazowych w celu ogrzania... abcde Zaginął sznaucer miniatura (6) Dzisiaj około południa w okolicy ul. P. Hebla w Bojanie zaginął sznaucer... Basia Opłata adiacencka od wzrostu wartości działki dzięki kanalizie. (21) Jako iż w naszej wsi Bojanie powstała kanaliza, każdy mieszkaniec miasta... Zbulwersowany Gdzie ubezpieczyć się w Bojanie ? (3) Witam Czy ktoś wie gdzie w Bojanie mozna ubezpieczyć OC + AC auta w Bojanie. Michał KTO SKRZYWDZIL KSIEDZA (3) Ksiadz nikogo nie skrzywdzil to Ksiedza skrzywdzili ludzie z Bojana... FACET kolęda (9) czy ktos wie jakie ulice sa w tym tygodiu . dziekuje basia