Biedronka w Wiczlinie (13) W Wiczlinie, obok Ogrodu "Zielony" ma byc Biedronka. Budują w szykim tempie.... koba NIESAMOWITE ! (30) Niedoczekanie nasze w Bojanie będzie asfalt ! Gmina pozyskała dofinansowanie... mjr. Bojana zmarł nasz wójt??? (26) czy to prawda ze nasz wójt zmarł dzisiaj rano??? wilk
Autobus Bojano-Koleczkowo-Chylonia nr.888 (9) Informujemy o uruchomieniu linii 888 z dniem 01.03.2013r.Rozkład jazdy na... sołtys Koleczkowa Wałszywe nagrania księdza Bużana (17) http://www.tvn24.pl/sprawa-molestowania-15-latki-nagrania-ksiedza-sa-sfingowa... Ministrant Złomiarze w Bojanie (13) Uczulam na złodziei, którzy wycinają, wykręcają w nocy części z aut. Jestem... mieszkanka bojana Palenie śmieciami. (22) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Co-zrobic-gdy-nasz-sasiad-pali-smieci-n66... kika Nowa lekarka w naszym ośrodku-opinie (12) prosze o opinie mieszkanka Bojano....już niemam sił! (45) Mieszkam tu od siedmiu lat i moje nerwy już sie wyczerpały.Drogo,auto... mat. zima w B.....e (9) o kurde ale nas fajnie zasypalo co? gizmo ring MMA (5) czytajac te Wasze wypowiedzi zastanawiam sie skad w ludziach mieszkajacych w... gizmo tenis ziemny (4) Szukam chętnego do rekreacyjnej gry w tenisa ziemnego. ar Czy ktos z Was byl w Koleczkowie u elektryka samochodowego? (6) Codzi mi o ten zaklad, co z 218 zakreca sie w lewo i za pare kim po lewej?...... jaca sport - fitness, aeobik, siłownia (37) Witajcie, czy w Bojanie lub okolicach odbywaja sie jakieś zajecia sportowe... asiasz Śliska jazda (3) Wczoraj za łukiem ul. Łanowej ( między 2 stawami) stał samochód osobowy,... jaga Wejherowo - Bojano wspólnym autem ! (1) Witam. Już od paru lat jeżdżę codziennie do Wejherowa wyjazd do 7.30 powrót... xyz siatkówka (16) Zapraszam we wtorki o 19 na siatkówkę w Karczemkach.Brak 4-6 graczy.Poziom... adam ul. Bojana (5) Skarzymy się na Prez Szczurka i końcówkę ul, Łanowej. A co z ul. Bojana?... jaga Stacja diagnostyczna w Bojanie (4) Czy może ktoś podzielić się opinią na temat stacji diagnostycznej w Bojanie? ABCDE ul. Sezamkowa (2) Kto mieszka na ul. Sezamkowej 6 ? Facet grzeje z całych sił jakimś terenowym... Waldek