Ja osobiście nie mam do sprzedaży - może za jakiś czas elastyka jak Wojtek bedzie mega ciężki --> ale poszukaj na allegro albo na chustoforum :)
Ponieważ w tkaną zainwestowalam aby była jakieś znanej firmy to na elastyka troche szkoda mi było kaski wiec kupiłam na allegro za niecałe 50 zl z wysyłką (a widziałam jeszcze tańsze) i jak na razie jest ok :)
hej dziewczyny.Mam cudownego dwumiesięcznego synka,którego chciałabym nosić w chuście:)niestety mam strasznie trudną sytuację finansową:(
czy któraś z was miałaby może do sprzedania bardzo tanio chociaż jakiegoś elastyka???bardzo proszę -pomóżcie.
Mam dość ciągania wózka jak idę córę do szkoły odprowadzić czy do sklepu
Dziewczyny ja przytargam ze sobą na pewno Katje z wełną, girasola może indio, chusto MT i MT, będzie co macać ;-) i ciacho jakieś przywlokę :-) i moją córę- starą szmaciarę ;-)
Okruszek - Agnieszka będzie na pewno z córką. Kogoś w końcu trzeba wsadzić to chust i nosideł coby pobróbować. Moja akurat tego dnia to przypuszczam, że będzie w dość niefajnym nastroju bo pierwszy raz do żłobka idziemy.
Hej
Ja tez śmigam w chuście, mam elastyczną i kółkową ale elastyczna jakoś bardziej do mnie przemawia. Choć Mały już jest klopsik i chyba czas się przesiąść do tkanej.
Fajnie, że jest nas tak dużo, chociaż u mnie na Zaspie nie widzę nikogo chustowego - dlatego na mnie patrzą jak na ufo :-)
A takie spotkanko fajna rzecz - jakby coś też się piszę na inny termin :-)
ja też jestem chustową mamą :)
Mam chustę elastyczną LennyLamb, nosiłam w niej córeczkę od urodzenia do wieku ok.9 m-cy, teraz noszę synka, a córeczka "przesiadła się" na mei-tai. Polecam obydwie rzeczy, rewelacja ;)
Jakby ktoś z okolic Wejherowa chciał wypróbować albo nauczyć się wiązania- chętnie pomogę :)
ok, chusta tkana, ale jaka?
może jakieś konkrety bo kompletnie zielona jestem?
linki jakieś, typy?
zaznaczam że chusta za kilkaset zł to dla mnie za dużo
Okruszek, wysłałam maila.
Dziewczyny, więcej już nie pomieszczę. Krzeseł i tak mam mniej niż już osób, które będą. A na spotkaniu będzie Agatka, Olusia, Agnieszka, bauaganiarka, andzia, dedes i okruszek. Jeśli któraś z Was nie dostała maila to niech się odezwie.
mimoidus a kiedy organizujesz to spotkanko? bo ja z okolic i też chce małą nauczyć chusty, ale jak na razie lipa... może źle ją wiążę????można dołączyć???? :)