CHUSTOWE MAMY

WITAM,
ZAKUPILAM CHUSTĘ ELASTYCZNA, CZY SA TU JAKIES MAMY, KTORE POKAZALYBY MI JAK JĄ PRAWIDŁOWO ZAWIĄZAĆ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CHUSTOWE MAMY

Wysłałam maile, jeśli ktoś nie dostał to niech da znać bo mi poczta od wczoraj szaleje.
Kończymy rekrutację bo Was i tak już nie będę miała na czym posadzić :)

mimoidus to ja też z chęcią przyszłabym na spotkanko do Ciebie jeśli jest jeszcze miejsce :-) Podaj proszę adres na maila

poprosze o adres na maila anulek123@wp.pl
napewno sie stawie :-)

Demi, to na pewno Cię widziałam (właśnie w turkusowej chuście:-) po południu często jestem na NH na placu zabaw (całą rodzinką czyli zazwyczaj ja z młodym w chuście, starszak na rowerze ciągniętym przez psa-Petrę :-) i mój mąż który próbuje nad nimi zapanować :-)

to ja też się pozwolę zaprosić na spotkanko nieoficjalne :)
poproszę o adres
bo Was tu podczytuję, mam pożyczoną hoppediz tkaną chustę, ale jakoś się nie mogę przekonać...

Agatko, polecam stronę http://www.szkolachustonoszenia.pl/index.php/chusta-wiazana-elastyczna.html
Mam elastyczną wiązaną chustę od pani Kingi Cherek, byłam też na spotkaniu chustowym. Przewaga internetu: na spokojnie można obejrzeć materiały szkoleniowe, a na spotkaniu elastyczne chusty były prezentowane jako ostatnie i moje dziecko nie wytrzymało tyle czasu. Ja na razie przestałam być chustowa, bo mojemu dziecku znudziło się noszenie a spodobało chodzenie, ale kto wie, może kiedyś do tego wrócimy.

Lepsze 262, na maila napiszę adres

To ja się pisze na to nieoficjalne z moją Emisią jeśli mnie przygarniecie :) Czy dojadę tam 162 z moreny?

W wątku jest mowa o dwóch spotkaniach. Jedno "oficjalne" czyli w Panu Dinku a drugie u mnie. Jeśli jesteś chętna to zapraszam.

Aga, proszę
http://www.pandinek.com.pl/

Dziewczyny gdzie to spotkanie? bo się pogubiłąm... i co to jest Pan dinek?

Słonko - jeśli już chcesz nosić to do wyboru masz chustę bądź z nosideł bondolino. To nosidło jest niby od urodzenia ale nasza ortopeda uważa, że jednak dziecko powinno sztywno trzymać główkę. Inne nosidła jak dziecko samo siedzi.

Aniouka - możesz przyoszczędzić na kosztach przesyłki i zakupić Bondolino w Gdańsku. Wejdź na http://www.mamazen.pl Można się umówić na przymiarkę. Ja tak właśnie kupiłam.
Ale reklamę robię :)

olaf67@wp.pl :-)

Tylko Olusię i Agatkę poproszę o maile bo w profilu nie macie.

To zapraszamy, później na maile prześlę Wam mój adres. To mamy trzy chętne.

Fajnie, że tyle chustomam jest.
Ja zapraszam na spotkania Klubu Kangura w ogóle.
Można poznać fajnych ludzi, pomacać różne chusty i w ogóle pogadać.
Ja jeśli mogę to chętnie dołączę na jakieś spotkanie do was ze swoimi chustami i jakąś wiedzą

petra jak na Nowych Horyzoncie pomiedzy 16 a 18 to moglas widziec mnie :)))Tez chodzimy w turkusowej chuscie:)

mój mężu sam mówił, żeby kupić, tylko to ja mam żydowską naturę :P

Ja mam chustę tkaną i córcię zaczęłam nosić jak skończyła 3 miesiące. Do niedawna tylko ja ją nosiłam, ale ostatnio nawet tatuś zaczął małą nosić :) wcześneij tego nie robił, bo mu było wstyd czy coś... heh tylko dlatego, że od niedawna Inga obejmie nogami jego brzuszek :)) Wcześniej była za mała a nosimy ją póki co w kieszonce.

Próbowałam na plecach ale jakoś tak niepewnie się czułam. Urlop spędziliśmy w górach i dzięki chuście mogliśmy dojść do miejsc do których z wózkiem, byśmy nie doszli :))

Inne tematy z forum

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...