IK - ocena (2) Nie polecam! Od momentu zlecenia firmie naprawy upłynęło ponad 8 m-cy!... IK Igor - opinia (1) Najlepszy serwis Amerykanów . Polecam Igor Nie polecam, auto naprawiali miesiąc i nie naprawili (1) NIE POLECAM!!! Chevroleta naprawiali miesiąc, wymieniana głowica, po naprawie... Martin
Najgorszy mechanik (1) Samochód stał 2,5 tyg i wciąż nie jest sprawny do końca. Tłumaczenie, że pasy... Maciek UNIKAJCIE! (1) Olej jak ciekł tak wycieka z każdego możliwego miejsca, auto trzymane za... Łukasz Zdecydowanie nie polecam (1) Zadzwonilem do Pana zeby umowic sie na wymiane lozyska sprzegla. (Sprzeglo na... Krzysztof Kus Polecam!!! (1) Po paru negatywnych komentarzach nie bylem pewny co do tego zakładu. Teraz po... Adam seba i anka - opinia (1) Polecam firme ,juz kilka razy korzystalismy z uslug tej firmy i nigdy sie nie... seba i anka Reset (1) Jestem posiadaczem FORDA FREESTYLE,jestem miło zaskoczony szybką i fachową... Leszek usterka licznika (1) Masakra , totalnnie przginaja z cenami usług , nie maja bladego pojecia o... greg bugi wtopa (1) Usterka kompletnie źle zdiagnozowana. W sumie zapłaciłem za wymianę... miki Pontonik (1) Od niedawna jestem właścicielem amerykańskiego auta już dość leciwego. Miałem... Witek Zdecydowanie POLECAM (2) Fachowość, terminowość i przystępność cen, cóż chcieć więcej gm moto osobiscie nie polecam (1) bylem 3 razy naprawa metoda prob i bledow a moze to jak nie to moze to tak to... ferdek Nie polecam... SĄ LEPSI!! (1) Zła diagnoza, która kosztowała mnie nie mało pieniędzy i kilka niepotrzebnie... Jarek to się nazywa zakład (1) Bardzo miła i znająca się na naprawie i szybkim znalezieniu usterki obsługa.... cwiras