wojciech - opinia (2) Szczegółowe oględziny, rzetelne doradztwo przed usługą oraz terminowe i... wojciech Piotr - opinia (2) Super sprawnie, Piotr Włodek - opinia (1) Są dobre fachowcy,, polecam Wysoki poziom . Włodek
Włodek - opinia (1) Są dobre fachowcy,, polecam Wysoki poziom Włodek Magdalena - opinia (2) Jestem jedną z bardzo zadowolonych klientek. Uważam, że to najlepszy serwis... Magdalena Ania - opinia (2) Gorąco polecam, bardzo rzetelna firma! Świetna robota, auto dodatkowo oddane... Ania przemysław - opinia (1) super blacharnia! polecam Pana Wojtka przemysław M - opinia (2) Zdecydowanie polecam. Mój ulubiony mechanik w Trójmieście. M Inez Jasińska - opinia (2) Pan Czajkowski jest po prostu czlowiekiem , do tego b. kompetentna osoba w... Inez Jasińska Tamara Jasinski - opinia (2) *Pan Czajkowski* zdal sie jak naj bardziej jako jednorazowy czlowiek i... Tamara Jasinski Piotr - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z naprawy auta, szybko , fachowo i przystępnie... Piotr Dominika - opinia (2) Bardzo dobry warsztat. Od lat naprawiam i serwisuję auta tylko w tym miejscu.... Dominika M&M - opinia (2) Polecam gorąco ten warsztat wszystkim, którym zależy na szybkiej i prawdziwej... M&M Grażyna - opinia (2) Byłam i na pewno wrócę. Bardzo miły i rzeczowy właściciel i mechanicy. Autko... Grażyna Grażyna - opinia (2) Bardzo miła obsługa, klimatyzacja mrozi aż miło mimo mojego kilkuletniego... Grażyna Tomek - opinia (1) Gorąco polecam, fachowa obsługa, wyjątkowe podejście do klienta - najwyższy... Tomek Marcin - opinia (2) Rzetelność. Fachowa pomoc w załatwieniu sprawy powypadkowej. Wzorowy kontakt... Marcin Jerzy Pasiński - opinia (1) Od wielu lat naprawiam samochody u Pana Wojtka i zawsze terminowo i... Jerzy Pasiński Jimmy Chominski - opinia (2) Auto po wypadku oddałem ekipie Pana Wojtka w ręce. Mimo tego, że naprawa była... Jimmy Chominski Kazimierz (Opel Corsa) - opinia (2) Oddałem samochód do lakierowania zderzaka. Bardzo szybka, fachowa, solidna... Kazimierz (Opel Corsa)