Dobra robota! (2) Gruntowna diagnostyka i przygotowanie do okresowego przeglądu technicznego... Alek Warsztat godny polecenia! (1) Miałem do zlikwidowania szkodę po kolizji. W zasadzie do wymiany nadawał się... PA Dobra robota. (2) Pełen profesjonalizm. Polecam warsztat. Paweł D.
Ford Focus C-max lata jak strzała (2) W swojej karierze nie spotkałem jeszcze takiego warsztatu jak ten - bardzo... Michał Naprawa stacyjki i kilku innych drobiazgów (1) Wizyta auta w warsztacie przebiegła niemal że na poczekaniu, zrobiono... Sebastian Bmw 5 f10 (1) Lakierowanie kilku otarc - blotnika, zderzaka, nadkola. Naprawa wykonana... Maciej Mondeo - reanimacja złomka (1) Kupiłem samochód z paroma rzeczami do naprawy, tu trafiłem po opiniach.... Witek Lakierowanie blotnika (1) Witam niedługo temu lakierowany został blontnik w moim samochodzie. Z koloru... Bmw3 Lakier jak z fabryki (1) Oddałem auto na naprawę wgniotu i przerysowania na progu i drzwiach. Bez... Michał_V40 wymiana zderzaka przedniego i lakierowanie w audi a4 b7 (2) Wykonanie perfekcyjne, miła obsługa. Szóstki w opinii jak najbardziej... wujek Franek Omega (2) Naprawiałem u Pana Czajkowskiego swoją leciwą Omegę. Bardzo profesjonalne... Andrzej Przygoda z polonezem (2) Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Właściciel dokłada wszelkich... Paulina Najlepszy warsztat samochodowy w Gdyni (2) Naprawa bardzo szybka i tania, polecam wszystkim. Dominik POLECAM, POLCEAM, POLECAM - NAJLEPSI! (1) Podpisuję się obiema rękami pod wszystkimi opiniami (i wcale mnie nie dziwi,... Fiacik Świetny warsztat (2) Jestem bardzo zadowolonym klientem, diagnoza zawieszenia szybko i trafnie... Biały_Passat_513 RENAULT SCENIC III (2) Warsztat P. Wojtka znalazłam w internecie i postanowiłem mu zaufać.... Jacek POLECAM (2) Polecam warsztat , auto po naprawie blacharsko-lakierniczej wygląda... Piotr Naprawa zawieszenia (1) Miałem problem z zawieszeniem. Coś mi stukało podczas skręcania. Jeździłem po... Simon Znakomicie (1) tylko tyle można powiedzieć po każdej wizycie w warsztacie u Wojtka. Miejsce... Kacper Pełna profeska! (2) Kilkukrotnie oddawałem tam samochód - głównie w celach... Speedyy