Omega (2) Naprawiałem u Pana Czajkowskiego swoją leciwą Omegę. Bardzo profesjonalne... Andrzej Przygoda z polonezem (2) Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Właściciel dokłada wszelkich... Paulina Najlepszy warsztat samochodowy w Gdyni (2) Naprawa bardzo szybka i tania, polecam wszystkim. Dominik
POLECAM, POLCEAM, POLECAM - NAJLEPSI! (1) Podpisuję się obiema rękami pod wszystkimi opiniami (i wcale mnie nie dziwi,... Fiacik Świetny warsztat (2) Jestem bardzo zadowolonym klientem, diagnoza zawieszenia szybko i trafnie... Biały_Passat_513 RENAULT SCENIC III (2) Warsztat P. Wojtka znalazłam w internecie i postanowiłem mu zaufać.... Jacek POLECAM (2) Polecam warsztat , auto po naprawie blacharsko-lakierniczej wygląda... Piotr Naprawa zawieszenia (1) Miałem problem z zawieszeniem. Coś mi stukało podczas skręcania. Jeździłem po... Simon Znakomicie (1) tylko tyle można powiedzieć po każdej wizycie w warsztacie u Wojtka. Miejsce... Kacper Pełna profeska! (2) Kilkukrotnie oddawałem tam samochód - głównie w celach... Speedyy Pierwsza klasa! (1) Warsztat pierwsza klasa! Przejechałem całą Polskę na festiwal a w dzień... Bieszczaders Szybko, niedrogo, przofesjonalnie (1) Naprawiam w tym warsztacie 2 samochody, usługi obejmowały zarówno mechanikę... Grzehoo Rewelacja :) (2) Masz popsute auto, to żaden problem!. Profesjonalizm, fachowość to pierwsze... Jolanta - Suzuki Grand Vitara Naprawa BMW E91 (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat, pierwszy raz do niego trafiłem w 2014 r.... Mateusz Polecam (1) Szczerze polecam! Szybka i bezproblemowa naprawa, konkurencyjne ceny,... michał zadowolona - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych usług. Wszystko sprawnie,... zadowolona Szybko i kompleksowo (1) Jakość w połączeniu z szybkością. Obsługa fachowa. Pan Wojtek swoim... Agata Renault Scenic - pęknięta szyba (1) Z pełnym zadowoleniem mogę polecić ten warsztat samochodowy. Miałem zbitą... Bogusław Lachawiec Seat Leon 2 (1) Gorąco polecam. Oddałem samochód z przetartym bokiem i pomimo kompletnego... Arek a.szczesny - opinia (1) Bardzo polecam, szybka i precyzyjna diagnoza, usterka naprawiona, wszystko... a.szczesny