lakierowanie (2) Lakierowanie wykonane świetnie, szybko i w dobrej cenie. Do tego dobry... Paweł ania - opinia (2) super jakość wykonanej usługi polecam ten warsztat ania Na czas, kompletnie i uczciwie (2) Fachowa naprawa układu wydechowego, wymiana świec i przewodów i auto zaczęło... Alek
Lakierowanie (2) Oddałem auto do tego serwisu (Seat). Usługa została wykonana perfekcyjnie.... Lukasz Pełen profesjonalizm (2) Jestem pod olbrzymim wrażeniem profesjonalizmu pracowników warsztatu.... Ania TP PASSAT b5 (2) Polecam usługi firmy Auto Service CAR Czajkowski, elegancko zrobione blachy,... Bodzio Polecam! (2) Szybka i profesjonalna obsługa w niskich cenach. Polecam. Ja na pewno jeszcze... Krzysztof G. Astra H Combi (2) Po czasie chciałbym bardzo podziękować za zdiagnozowanie i usunięcie usterki... Andrzej Suzuki Swift (2) Warsztat godny polecenia wszystkim zmotoryzowanym!!! Serwisuję tu swój... Monika Naprawdę polecam! (2) Bardzo solidnie, świetny kontakt i bardzo szybka naprawa. Uszkodzony zderzak... Mariusz mistrzowie w swoim fachu (2) Żałuje że szybciej nie odkryłem w/w firmy. Obsługa szybka, konkretna i na... Sebastian Polecam! (2) Na Wojtka i jego warsztat dostałem namiar od kolegi z Pruszcza. Nie zawiodłem... Szymon Gorąco POLECAM tego pana :) (2) Szukałem dobrego lakiernika. Namiary na Wojtka i jego serwis dostałem od 2... Michał Zdecydowanie polecam (2) Opinia dotyczy lakierowania zderzaka w Swifcie-biała perła. Początkowa... Kamil Polecam (2) Witam, Korzystam z usług tego warszatu od paru ładnych lat. Wcześniej z... Hyundai POLECAM! :) (2) Gdyby blacharstwo-lakiernictwo było dyscypliną olimpijską, to w tej... Incognito Najlepszy warsztat samochodowy w Trójmieście! (9) Jednym słowem- REWELACJA. Do warsztatu Car- Czajkowski trafiłem z polecenia... focusowy SUPER SERVICE (2) Dwa lata temu w tym warsztacie był naprawiany po kolizji Mercedes klasy C .... DANIEL z Gdyni Leszczynki Sandra - opinia (2) Polecam wszystkim w 100%. Szybko, sprawnie i cudownie! Od wielu lat wstawiamy... Sandra Lakierowanie Omegi (2) Oddawałem do tego zakładu Omegę do której zależało mi aby się panowie... Adam10