Profesjonalny serwis - miła obsłóga (2) Witam, naprawiałem swój pojazd u pana Czajkowskiego przeszło rok temu , 6... Konrad Klientka z Wrocławia (2) Szybka obsługa, trafność i szybkość podejmowania decyzji, szczera chęć pomocy... Ewa Profesjonalny serwis, wzorowe podejście do klienta (2) Mogę szczerze polecić warsztat Pana Czajkowskiego. Po przyjechaniu na... rlewan
Polecam :) (2) Szybko, sprawnie i do tego miła obłsuga. Polecam -nie tylko dla Panów ale i... Stały klient z Sopotu (2) Zdecydowanie polecam! Przyjeżdżam do Pana Wojtka już od ponad roku i muszę... Piotrek Wczasowicz z Katowic (2) Pan Wojciech naprawił błąd (w wyniku, którego samochód przestał szarpać), z... zadowolony Wiesław z Katowic Polecam ;-) (2) W lipcu miałam przygodę z' GWE' na krajowej 7. Mój opelek został nieźle... Asia wczasowicze (2) Byliśmy na RedBulu w Gdyni i tak pech chciał że zepsuło nam się auto na... staszek Polecam (2) W szybkim tempie uzyskałam fachową pomoc. Agnieszka Trochę się zbierałem, ale piszę! ;) (2) Lepiej późno niż wcale. Po styczniowym dzwonie z trajtkiem moje Bravo trafiło... fcwojtul Problem zażegnany (2) Jestem zaszczycony, że mogę dzisiaj dołączyć do grona klientów zadowolonych z... Kacper-Focus Rzetelnie, szybko, bez problemu. (2) Jestem bardzo zadowolony. Drobne naprawy blacharsko-lakiernicze mojego volvo... Tomek B przeglad pogwarancyjny - TOYOTA COROLLA (2) samochód stanął, nie wiadomo co jest, ale CAR po prostu jak za dotknięciem... Kasia Astra (2) Po garażowych naprawach i poskładaniu karoserii wygląd Astry dawał wiele do... Piotr Suzuki Swift - blacharka - kolor "niebieski madafaka" ;) (2) Dwie usługi blacharskie, jedna po drugiej... Polecam serdecznie. Zrobione... Marek polecam (2) Jak najbardziej polecam. Mila i uczciwa obsluga. Czlowiek zna sie na tym co... dawid Polecam (2) Po kilku naprawach blacharsko - lakierniczych tym razem samochód trafił w... Krzysiek Warsztat ktory swoja jakosc udowadnia dobrymi opiniami klientow i swietnym marketingiem wlasciciela (2) Wiesc o tym dobrym warsztacie doszla az za ocean, kiedy moj Tata zdecydowal... Konrad Serwis klimatyzacji (2) Po raz kolejny skorzystałem u Pana Wojtka z pełnej usługi serwisowej dla... Andrzej Profesjonalna lakiernia polecam. (2) Oddałem do lakierni Toyotę Yaris (uszkodzone 4 elementy-żona uczy się... Darek