POLECAM (1) Jakość wykonania usługi na najwyższym poziomie, elementy zostały elegancko... tomsin Pełen profesjonalizm (2) Robiłem u nich dwa samochody. Za każdym razem lakier dobrany w 100%, nie... Paweł Lusterko (2) Klik i wszystko działa a już szykowałam kasę na nowe Ten SZEF to ma czar... Aga Audi
szczerze polecam (2) Naprawa samochodu została wykonana szybko, sprawnie i terminowo. Na robionych... Andrzej Polecam! (2) Wszystko super! Bardzo fachowa i miła obsługa, po kilku minutach dowiedziałem... Grzechu Szczerze polecam! (2) Polecam usługi firmy Auto Service ~CAR~ Czajkowski. Samochód po wypadku... Michał POLECAM! (2) Warsztat na bardzo wysokim poziomie. Fachowa ocena sytuacji sprawia, że nie... bartek Polecam (2) Same pozytywy. Miałam do lakierowania boki auta,małe odpryski i resztki... Kasia zadowolony (2) Wszystko jak w szwajcarskim zegarku. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego... wojtek Zadowolony Klient (2) Po oddaniu do naprawy otrzymałem ekspresową wycenę, fachową poradę w zakresie... Marcin (Witomino) Mercedes-Rumia (2) Pozdrawiam P. Wojtka i dziękuję srdecznie! Takich firm już raczej nie ma...... Paweł Załucki VW Passat B6 (2) Polecam warsztat, pracownikow oraz Szefa, ktory jest konkretny, zna sie na... Bartek usługa lakiernicza (1) Robiłem w I połowie września 2013 roku usługę lakierniczą spowodowaną... Mariusz fachowo i precyzyjnie!!!! (2) Jestem stalym klijentem tego zakladu i zawsze wyjezdzam zadowolony!Robota... Krzysiu POLECAM (2) Witam. Ciężko o uczciwość w dzisiejszych czasach jednak szef tego zakładu to... Roman Konrad - opinia (2) Wszytko jak trzeba, klapa po lakierowaniu jest jak nowa. Konrad Profesjonalizm przez wielkie P (1) Mając w pamięci niezbyt miłe doświadczenia w kilku innych warsztatach, nie... właściciel focusa Polecam naprawy pokolizyjne (2) Właściciel serwisu bardzo pomocny, tłumaczył co i jak osobie, która nie zna... Katarzyna Zadowolony (2) Witam. W mojej ocenie : - dokładnie - profesjonalnie - miło i nie drogo Można... Andrzej Klient - opinia (2) Serwis zawsze konkretnie podchodzi do sprawy, właściciel zna się na rzeczy i... Klient