naprawa blacharsko-lakiernicza (2) Z całą odpowiedzialnością polecam Auto Servis Car Czajkowski. Jakość i... Krzysztof Naumowicz polecam! (2) Profesjonalnie i rzetelnie wykonana usługa za dobrą cenę. Pozdrawiam! Jarek - Corsa adam Tuttkowski - opinia (2) naprawiałem tu autko ,mimo wielu samochodów w warsztacie auto naprawiono... adam Tuttkowski
Polecam! (2) Profesjonalny warsztat i obsługa. Wysoka jakość za rozsądną cenę. Po... Jarek Porządna firma (2) Naprawiałem samochod po stłuczce - wymiana i lakierowanie. Rozsądne... Alek Polecam!! (2) Z usług Auto Service CAR korzystałem dwa razy, do zrobienia miałem cały boku... Piotr sto razy tak (2) Super warsztat. Malowanie na 5. Naprawa auta w niewiarygodnie krótkim czasie.... mare Milena - opinia (2) Zdecydowanie polecam ten warsztat. Fachowa, solidna pomoc w naprawach.... Milena Polecam! (2) Solidnie i fachowo wykonana naprawa po kolizyjna, bardzo dobry kontakt z... Janek Zygmunt - opinia (2) Obsługa bardzo sympatyczna i fachowa, ceny bardzo przystępne. Naprawdę godne... Zygmunt Szczerze polecam! (2) Blacharka na najwyższym poziomie, szybko sprawnie i solidnie. Podobnie... Jurand POLECAM (2) Dziękuję bardzo za fachową, rzetelną i uczciwą poradę! Mimo soboty zostały... Adam Podziękowania z Brooklynu ;) (2) Lakierowałem w tym zakładzie przedni zderzak wraz z montażem, lusterka oraz... Krzysztof POLECAM (2) Co tu dużo mówić, opinie nie są przesadzone. Pan Wojtek to spoko gość a... Michał Gorąco polecam (2) To moja kolejna wizyta w zakładzie CAR i trudno o lepszy dowód uznania.... Łukasz P O L E C A M (2) Kiedy bede już stary zasiade przed kominkiem i opowiem swoim wnukom zamiast... Marcin vel Misiak Polecam (2) Szczerze polecam ten zakład. Pełen profesjonalizm w każdym zakresie... Karol E39 Najlepszy zakład na pomorzu (2) Kilka dni temu na parkingu supermarketu, ktoś zarysował mi tylny lewy... Marcin Dacia LOgan (2) Super warsztat, nie myślałem, e w dzisiejszych czasach gdzie liczy się... Marek Polacam z czystym sercem (2) Polecam z czystym sercem ten warsztat. Obsługa na 100%. Z Zjawiłem się w... Rafał / Golf III