Polecam (2) Wysoka jakość usług, przystępne ceny, niezłe terminy. "Jak by coś się działo,... Karol Polecam (2) Wysoka jakość usług, przystępne ceny, niezłe terminy. "Jak by coś się działo,... Karol Polecam z czystym sumieniem. (2) Zaraz po zgłoszeniu auta do naprawy Pan Wojtek dokonał oględzin i wycenił... Grzegorz Almera Osowa
audi 80 badanie komputerem (2) Jakość usługi jak zawsze najwyższym poziomie . Czas realizacji na miejscu... Sebastian B. dobry warsztat. (2) Doskonała naprawa klimatyzacji w moim samochodzie. Teraz wszystko jest jak... Maja M. Polecam ten warsztat! (2) Nakładki na progi pomalowane idealnie, perfekcyjnie dobrany kolor, co w moim... Adam Zawsze doradzą i pomogą jak tylko będą mogli :) (2) Miałam dziwną sytuację bo uszkodzono mi auto w hali garażowej. Sprawca... Pentela Krzysiek - opinia (1) Najlepszy warsztat w Gdyni i Trójmieście Zastanawiasz się gdzie oddać auto do... Krzysiek Firma godna polecenia (2) Firmę Czaja Auto Remont znalazłam dzięki portalowi Trojmiasto.pl. Trafiłam... Dominika NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Miodzio, super, cukiereczki, to naprawa jak z bajeczki. Daję tutaj moje... Alicja Bardzo polecam!!! (2) Bardzo polecam ten Zakład. Świetna i uczciwa obsługa, konkretne i jasne... Michał M polecam (2) Szybka pomoc drogowa, gdy potrzebowałam pomocy na drodze. Jeszcze raz... Bella Elżbieta - opinia (2) Jestem w 100% zadowolona z pracy wykonanej przy moim Citroenie. Realizacja,... Elżbieta Toyota Avensis T25 (2) Pełen profesjonalizm:zderzak spasowany, polakierowany, nie widać na nim jego... pj NAJLEPSZY (2) Mój czerwony ukochany "bączek" suzuki swift, po wielu złych doświadczeniach... Monika POLECAM !! (2) Witam, chciałbym podziękować za naprawę mojego samochodu- Mazdy 6. Przez rok... Marcin Chyba jeden z najlepszych błacharzo- lakierników w 3miescie (2) Do warsztatu trafiłem poprzez portal 3miasto i duża ilość pozytywnych... Artur warsztat godny polecenia! (2) Przyznam, ze usługa została wykonana solidnie. Na czas naprawy dostałem auto... Vektrowy Polecam warsztat (2) Gorąco polecam warsztat. Naprawiałem próg w golfie i zrobili świetnie. Bez... Przemas Godny polecenia warsztat (2) jak dla mnie pełna profeska. Lakierowanie zrealizowane bardzo szybko i... Automobil