Zadowolony (2) Ja również należę do grona zadowolonych klientów tego warsztatu.Miałem... Jaca Polecam (2) Po niespodziance, która mnie zastała na parkingu (walnięte drzwi kierowcy w... Piotr Kiedy obiecana galeria napraw? (1) Kiedy na stronie http://www.car.gd.pl pojawi się obiecana galeria napraw? Od... Janek
POLECAM :) (2) Kilka dni temu przyjechałem po raz pierwszy do Auto Service CAR z... Paweł Serwis klimatyzacji (2) Od wielu lat jestem klientem Auto Service CAR. Podziwiam rozwój firmy oraz... Andrzej Profesjonaliśći !!! (2) Witam , zaufany i godny polecenia AUTO SERVICE , powróciłam tam po raz... Gosia (mitsu) Perfekcja i profesjonalizm (2) Miejsce polecił mi kolega z pracy i jestem zachwycona fachową obsługą,... Aleksandra Super (2) witam, będąc w sklepie motoryzacyjnym pytałem o klej do plastiku,którym... Bogdan Zadowolona klientka (2) Wymiana klapy tylnej i błotników przednich (lewy i prawy) na nowe, oryginalne... Aleksandra zadowolony klient (2) Zderzak naprawiony szybko i solidnie cena konkurencyjna jak najbardziej polecam A4 Wymiana klocków i naprawa błotnika (2) Facet konkretny, porządny i uczciwy, takich zakładów jak najwięcej, polecam... Kasia S Profesjinalizm potwierdzony po raz kolejny. (2) Już dwukrotnie korzystałem z usług blacharsko-lakierniczych . Czajkowskich. W... GR Mazda 6 (2) Do zrobienia miałem nadkola w Mazdzie 6. Otrzymałem profesjonalną opinię,... Maciek POLECAM ! (2) zdecydowanie polecam, usługa lakierowania wykonana b starannie, nie widać... Monika Malowanie (2) Zdecydowanie polecam, najlepszy lakiernik z jakim miałem do czynienia,... Mirek 300c Już weim do kogo się zwrócić nast. razem, gdy będę w Gdyni! (2) Bardzo porządna firma, co do tego nie ma dwóch zdań. Rzetelnie, przede... Rafał, polonez polecam w 100% (2) Jakość i czas wykonania usługi pierwsza klasa. Samochód wygląda po malowaniu... Monika Polecam! corolla lat 14 jak nowa (2) POLECAM!!! ze znanych mi warsztatów ten jako jedyny mogę z czystym sercem... Małgosia Polecam (2) Szybko, sprawnie i SZYBKO;) polecam Asia Gorąco Polecam ! ! ! (2) Usługa wykonana szybko, fachwo, malowanie pierwsza klasa i co najwazniejsze... Golf V