Asia - opinia (2) Trafiłam tu z polecenia znajomej i się nie zawiodłam. Szybko, fachowo i w... Asia Audi A6C6 (2) Po raz kolejny nasza wizyta w warsztacie zakończyła się pozytywnie. Fachowe... zadowolony klient :) PEUGEOT 307 (1) Byłem u pana Wojtka dwa razy,najpierw z wyciekiem oleju potem na wymianę opon... WALDEK
Irena - opinia (2) Wszystkim szukającym dobrego warsztatu samochodowego serdecznie polecam to... Irena Inspektor - opinia (2) Warsztat p. Wojtka znalazłam w internecie. Przed świętami miałam kolizję w... Inspektor Rewelacja :) (2) Masz popsute auto, to żaden problem!. Profesjonalizm, fachowość to pierwsze... Jolanta Zakup i wymiana opon (2) OPONY - zakup i wymiana. Podziękowanie za pomoc w doborze, zakupie i wymianie... Andrzej Nie wierzyłem, że tacy mechanicy istnieją (2) Pan Wojtek to niespotykany gość. Naprawdę. Po stłuczce rozesłałem do kilku... Piotrek Drobna naprawa lakiernicza (2) Przeczytałem opinię w internecine i pojechałem. Warsztat na pierwszy rzut oka... Mini Cooper Dziękuję (2) Wstawiłem do zakładu Fiata Albea by usunąć uszkodzenia lakieru. Przez pana... Janusz naprawa elektryki (2) Rewelacja przez duże R, żeby poczuć trzeba tam pojechać, bardzo szybko... Lukase85 OPEL (2) Warsztat GODNY POLECENIA!!!!Profesjonalne podejście do klienta, konkretna,... Kobieta Seat Cordoba (2) Witam W swoim seacie miałem zużyte sprzegło. Zrobiłem mały cenowy reserach... Kuba VW BORA (2) Uczciwe wykonanie usług. Precyzyjne spasowanie elementów. Konkretna wycena.... Piotr VW Passat z Mazowsza (2) Fachowcy na maxa! Działają jak ambulans! Wszystko zrobione zawodowo,... Piotr PF - opinia (2) Po wypadku samochodowym, który mi się wydarzył, laweta zjawiła się w ciągu 15... PF Doradztwo Fiat :) (2) Mechanika można poznać po robocie ale też po doradztwie. Jak to sie mówi "... Jan Citroen Berlingo (2) Witam, Poleciłem ten warsztat szwagierce, bo wiem, że jest to jeden z... Marcin Ford Fusion (2) Bardzo wysoko oceniam ten warsztat za jakość usług oraz uczciwe podejście do... Magda opel combo (2) Jestem już stałym klientem "CAR". Kiedy potrzebuję pomocy w różnych... Agnieszka