sandra - opinia (1) wspaniali ludzie, genialna szkółka sandra Bartek - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Profesjonalność, wyrozumiałość i życzliwość - tak w... Bartek Klaudia - opinia (1) 11/10. polecam z całego serducha! zarówno zajęcia teoretyczne jak i... Klaudia
Marcin - opinia (1) Chciałem zdać jazdy za pierwszym razem ale wykladowca( tak na marginesie-... Marcin Warto - opinia (1) Serdecznie polecam szczególnie pana Marka kurs na bardzo wysokim poziomie Warto Alicja - opinia (1) Nie mogę powiedzieć złego słowa na tę szkołę. Genialne przygotowanie, ogromna... Alicja Skiba - opinia (1) Szkółka na bardzo wysokim poziomie i bardzo porządnym sztabem. Polecam Skiba jagoda - opinia (1) Co ona tu robi ? - czytalam w spojzeniach mlodej generacji Spogladali na... jagoda Marcin - opinia (1) Polecam! Szybko i konkretnie, prawko zdane za 1 razem! Marcin Emilia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółkę, super atmosfera, szczególnie polecam Piotra,... Emilia Marta - opinia (1) Przygotowanie super profesjonalne. Zdałam za pierwszym razem, choć nie bylam... Marta Jakub Stelmach - opinia (1) Uczą bardzo rzeczowo. Jazda odbywa się z różnymi instruktorami, co uważam za... Jakub Stelmach Marta - opinia (1) Carusek to najlepsza szkoła, super instruktorzy!!! Jeździłam głównie z... Marta Polecam! (2) Polecam caruska z calego serca! Pan Marek to najlepszy instruktor! Oraz pan... Krs 10/10 (1) Po zdanym egzaminie mogę polecić z czystym sercem. Szkoła dba o komfort... Sara Po prostu warto (1) Bardzo dobry kontakt z młodym człowiekiem. Umiejętności prowadzenia rozmowy z... Nikodem Kubiak Prawo jazdy dla niepełnosprawnych (1) Polecam Caruska z całego serca osóbom niepełnosprawnym , którzy chcą stać... Agata Super ośrodek (1) Super instruktorzy, którzy wszystko dobrze i spokojnie pokazywali i... Hanna super zespół (1) uczyłem sie u nich jeździć zdałem egzamin praktyczny za pierwszym... maciek w. Polecam! (1) Cala obsluga bardzo miła,instruktorzy sa wyrozumiali i daja bardzo dobre... Kursant01