dodatkowe jazdy u P.MARKA !!!!! :) (1) Mialam tutaj tylko wykupione 10 jazd bo zdawalam 3 lata temu egzamin i... K prawo jazdy dla osób niepełnosprawnych (1) Jestem osobą niepełnosprawną (nie mam lewej dłoni) i miałam wiele obaw przed... Justyna Marek Turski (2) Zdecydowanie polecam instruktora jazdy pana Marka Turskiego z Caruska:-)... M.
Najlepszy Sebastia :) (1) Dzięki Sebastianowi zdałam egzamin po kilku latach zrobienia sobie przerwy za... Kasia Prawko z Caruskiem (1) Najmilsza obsługa: Pani Karolina - kompetentna, zawsze uchwytna i odpowiada... Monika Carusek jako szkoła jazdy w Trójmieście najlepszaaaa!!!!! :) (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Carusek. I bardzo ale to bardzo mocno polecam... Karolina Polecam (1) Teoria z Mitchem super. Na wesoło, ale też dużo można się nauczyć. Jazdy z... Mike Polecam polecam polecam!!! :) (1) Zanim zapisałem się do nich na kurs sam czytałem te opinie i zastanawiałem... Tomek Wszystko na TAK (1) Polecam najlepszą szkolę w Trójmieście! Zdałam właśnie za pierwszym razem!... Viktoria NIE POLECAM (2) Nie polecam Wam osk Carusek. Głównie chodzi o instruktora pan Marek Turski... lala POLECAM BAAAAARDZO GORĄCO !!!!! :D (1) Miałam napisać opinię od razu po zdaniu egzaminu, jestem na siebie bardzo... iikkkka Polecam. (1) Poszedłem do caruska tylko ze względu, że jest chyba jedynym ośrodkiem... Cyryllo Carusek (1) Gorąco polecam Caruska! Najlepsza szkoła w 3-mieście. Teorię miałam z... Ania Weronika - opinia (1) Najlepsza szkoła, najlepsze nauczanie. Polecam wszystkim, tym co nigdy... Weronika Bardzo polecam!!! (1) Zapisując się na kurs do Caruska miałam obawy w stylu: czy ja dam rade ? ,... Marysia Szczerze Polecam Caruska (1) P.Marek Turski to profesjonalny instuktor.Przejezdziłam z nim wiele godzin... Beata Oniszczuk Bardzo dobra szkoła (1) Polecam! Jeździłem z panem Markiem, i jestem bardzo zadowolony. Jeździłem z... Mikołaj Patrycja - opinia (1) Szczerze POLECAM Caruska!!! :) wykwalifikowana i bardzo miła kadra... Patrycja Gorąco Polecam! (1) Jeśli chcecie zdać prawko szybko oraz solidnie się przygotować to tylko w... Anika Najlepszy! (1) Serdecznie polecam Caruska jako szkołę nauki jazdy. Teorię zdałam za... Joasia