POLECAM ! :) (1) Jeśli nie potrafisz jeździć - w CARUSKU się tego nauczysz :) Bardzo... Dorota Automat też dla ludzi !!! Profesjonalizm w każdym calu !!! (1) Bardzo dziękuję za profesjonalizm i cierpliwość. zdałam za pierwszym razem.... LIDIA Automat nie taki straszny (1) Wszystkim niepewnym siebie kursantom, polecam szkolenie w OSK "Carusek".... Agata
Laurka dla Caruska :) (1) Serdecznie polecam! Nawet, jeśli ktoś uważa się za motoryzacyjną niemotę i... Dagmara Polecam (1) Szybka i przykemna teoria, dogodne terminy zajęć praktycznych, ostatnie jazdy... Kursant Polecam (1) Bardzo fajni , cierpliwi i mili instruktorzy . Polecam każdemu ! :) Natalia Super Instrukor i Zdane za pierwszym razem! (2) Dzieki Panu Markowi i jego super podejscie do osob uczacych sie prowadzic... Nicole Machnikowski POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM OSK CARUSEK! (1) Właśnie zdałam egzamin i mogę śmiało wszystkim polecić OSK Carusek! Teoria -... Julia Zdecydowanie polecam !! (kat. B) (1) Bardzo bałam się przystąpić do kursu, ponieważ uważałam, że marny będzie ze... Ola Nauka jazdy na 6-nawet po dłuższej przerwie zdasz :) (1) Z ogromną przyjemnością mogę polecić jazdę i naukę w OSK Carusek. Osobiście... Agnieszka Na automacie jazda jest czystą przyjemnością (1) Moja przygoda z autem zaczęła się po... czterdziestce. Lepiej późno niż... Artur Automat i jeszcze raz automat!!! (1) Po 10 latach przerwy zdecydowałam, że zrobię prawo jazdy,ale na automacie, w... Asia Tylko automat !!! Zdałam za pierwszym razem! (1) Po pierwsze polecam Caruska, po drugie polecam zdawać na automacie, po... Kasia Zdecydowanie polecam!!!! ;) (1) Po tym jak w poprzednim o.s.k. straciłam wiarę we własne możliwości i... MONIA :D POLECAM CARUSKA!! :) (1) Instruktorów Caruska wyróżnia profesjonalizm, szacunek do kursantów,... Ania Najlepsza nauka jazdy !!!! (1) Dziękuje za super przygotowanie do egzaminu !!!! Egzamin zdany !!! Nauka z... Ewelina CARUSEK NAJLEPSZY!!! (1) Bardzo polecam wszystkim jazde autem z automatyczną skrzynią biegów .... Monia polecam ! (1) Polecam! mimo ,że praktyczny zdałam dopiero ostatnio za 6 razem (z mojej... kursantkaE Kasia - opinia (1) Polecam jak najbardziej. :-) mila atmosfera, kompetentni mentorzy I doskonaly... Kasia podziękowanie dla Marka T. z Caruska (1) Carusek jest super ,miła i profesjonalna obsługa. Pan Marek Turski jest... Ela