Najlepszy! (1) Serdecznie polecam Caruska jako szkołę nauki jazdy. Teorię zdałam za... Joasia polecam, polecam!! (1) Tydzień temu zdałam (teoria za pierwszym przy małym wysiłku). Pani Karolina... maja jak prawko to tylko w Carusku!!!!! (1) 100 % zadowolenia na każdej płaszczyźnie współpracy - Polecam!!! Carusek... m75
Najlepsza Szkoła w 3mieście :D (1) Właśnie wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy:) z pewnością jest to zasługa... Katarzyna Serdecznie polecam! (1) Wśród wielu gdańskich szkół jazdy Carusek zasługuje stanowczo na miano tej... Amelia Polecam Instruktora p.Marka Turskiego! (1) Z całego serca polecam instruktora jazdy pana Marka Turskiego. To... Magdalena Ł-K. Polecam!!! (2) Niezdecydowane osoby niepełnosprawne SZCZERZE zachęcam do jazd z Panem... Karolina R Polecam CARUSKA i przede wszystkim instruktora Marka Turskiego (1) Bardzo polecam te szkole! Super wykladowcy, sprawna administracja, no i Pan... Ania Ekstra (1) Przed esgzamine wykupiłem jazdy dodatkowe włąśnie w Carusku ponieważ nie... Michał Polecam (1) Jak dla mnie wszystko bylo tak jak trzeba. Kurs przebiegl szybko i tresciwie.... Maciek Polecam, i nie bać się :-) (1) Witam. Właśnie w dniu dzisiejszym zdałem prawo jazdy i z tej okazji szczera... AS Polecam!!! (1) Witam, polecam Caruska! Jest bajkowo! Znajomi mnie namówili na tę szkołę i... DS Polecam! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy Carusek i instruktora p. Marka Turskiego,... Ola polecam! (1) Z reka na sercu polecam szkole Carrusek, instruktora p. Marka Turskiego!... SM Polecam p.GRZESIA !!!! (1) Dzięki niemu zdałam za 1 razem,chociaż jestem blondynką ;) Ola Carusek (1) GORĄCO POLECAM CARUSKA!!! A przede wszystkim pana MARKA TURSKIEGO, jest... Weronika Kursantka - opinia (1) Polecam Pana Jacka. Naprawdę świetny instruktor . Cierpliwy , potrafi... Kursantka Polecam Wszystkim! (1) Przyszedłiem do ośrodka z nadzieją, że nauczę się jeżdźić...nie zawiodłem... Art P (1) Serdecznie polecam . R.Kubica carusek (1) bardzo polecam!!! uczyły mnie Pani Karolina i Paula, profesjonalnie, miło,... ola