Jak Carusek to tylko Mitch! (1) Zastanawiasz się do jakiej szkoły się zapisać? Odpowiedź jest prosta-... An INSTRUKTOR? to tylko p.Jacek Suszyński (3) Pan Jacuś jest najcudowniejszym instruktorem w Gdańsku szczęście,że... Ewuńka Instruktor Paweł Brzychcy ze Szkoły Jazdy CARUSEK (1) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy - CARUSEK. Jako nieliczni prowadzą wykłady w... Iwona
Super szkoła :) (1) Świetna atmosfera podczas jazd, krótkie i rzeczowe zajęcia teoretyczne,... Ewa Polecam instruktora Pawła Brzychcy (1) Chyba nie znam bardziej cierpliwego człowieka. Wszystko dokładnie wytłumaczy,... Emi super! (1) Teoria super prowadzona przez Mitcha bardzo rzetelnie, ciekawie i szybko... kasia Instruktor Paweł Brzychcy- Polecam! (1) Teoria trwała 5 dni- krótko, rzeczowo i na temat. Początkowo jazdy miałam z... Gosia polecam instruktora Pawła B. (1) Prawko zdałam za 3 razem i ten sukces zawdzięczam oczywiście mojemu... karo Dziękuję Pauli - Ty już wiesz za co :-) (1) Witam, właśnie ukończyłem kurs i chce podzielić się swoimi odczuciami. Jest... Łukasz POLECAM INSTRUKTORÓW "CARUSKA" , A W SZCZEGÓLNOŚCI P.JACKA SUSZYŃSKIEGO (1) Przeuroczy CZŁOWIEK, a INSTRUKTOR - PERFEKCYJNY PROFESJONALISTA:... Stenia Olka - opinia (1) Polecam wszystkim niepełnosprawnym ;d Mają przystosowany samochód - może... Olka Serdecznie polecam (1) Teoria w 5 dni, instruktor nie zanudzał, krótko, na temat i bardzo konkretnie... Tomek Najlepsza Paulina K :)))) (1) Przed Pauliną jeździłam z kilkoma instruktorami, ale dziewczyna okazała się... Ola Polecam p. Jacka Suszyńskiego ! (1) Do egzaminu podeszłam spokojnie, zdany za drugim razem bez żadnego problemu... kurcantka Podziękowania dla Caruska a w szczególności dla Pana Piotra Załuckiego i Krzysia Banaszczuka ;)) (1) W KOŃCU SIĘ UDAŁO I ZDAŁAM ZA 4 RAZEM ;) Na początku w bardzo miłej... Agnieszka Nowak AGA - opinia (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁE INSTRUKTORZY NAPRAWDE UCZĄ. INSTRUKTORA KTÓREGO... AGA Polecam wszystkim z trzęsącymi się nogami :) (1) Same plusy: super Instruktorzy, pełen profesjonalizm, niezawodność,... Kot w butach lubię to! :) (1) Mieciu świetny, prowadził akurat zajęcia teoretyczne. Nie zanudzał, co było... Kasia Prawo jazdy dla niepełnosprawnych (1) Bardzo polecam Caruska - to najbardziej przyjazna szkoła dla... Kursantka :) Najlepszy instruktor- Jacek Suszyński (1) Polecam serdecznie Caruska. Wykłady z Mitchem były ciekawe i trwały krótko.... Nela