Polecam Caruska i Pana Jacka Suszyńskiego! (1) Jestem własnie po zdanym egzaminie na prawo jazdy. Dzięki swietnemu... asix Carusek THE BEST! Mieciu "MITCH" Grundo! (1) Jeżeli chcesz zostać kierowcą w prawdziwego zdarzenia, bez kompleksów udaj... Kacperek Polecam! (1) Bardzo polecam Pawła Brzychcy. Cierpliwy i punktualny. Jeździłam z Pawłem od... MBa
"Najlepsi w mieście po prostu" i nie ma wątpliwości. ;) (1) Te słowa z ich banneru oddają najlepiej poziom nauki i szkolenia. Miałem... Patryk "Siks" Super (1) Polecam wszystkim Pana Marka Turskiego , Fantastyczny instruktor z prawdziwym... Jagoda Dziękuje Panie Jacku :) (1) Bardzo polecam P.Jacka Suszyńskiego. Jazdy z nim są bezstresowe, przyjemne,... Ania Kłodzińska No ba :) (2) Teoria w porządku, cena akceptowalna, ludzie mili, ale jeśli chodzi o... Losiu Niestety nie polecam (1) Nie polecam, niestety. Choć trudno oceniać cały ośrodek przez jednego... Ania Genialna szkoła (1) Naprawdę genialna szkoła, nie znajdziecie lepszej atmosfery do nauki jazdy.... Andrew Polecam Caruska! (2) Gorąco Polecam kurs w Carusku, świetne przygotowanie w Teorii i praktyce.... Nadina Carusek :) (1) Zdecydowanie polecam. Teoria na Wita Stwosza ciekawa, instruktor podaje dużo... F_a :) Krszysztof Sz. bardzo dobry instruktor (2) Dzień dobry :) Sądzę że ilość opinii na formu świadczy o tym że CARUSEK,... Ania Troche się zawiodłem na Carusku (1) Troche się zawiodłem na Carusku prawde powiedziawszy. Ośrodek najpierw nabrał... Taki jeden anonimowy kursant Polecam kurs z caruskiem i jazdy z Pawłem B. ! (1) Wykłady w Carusku fajnie prowadzone, przygotowały do teorii. Jeździć... Oskar TYLKO MITCH:) (1) Polecam Mitcha dlaczego ?zglosilam sie do niego po bardzo bardzo wielu nie... blondasek78 Instruktor, którego polecam Pan JACEK SUSZYŃSKI!!!!!!! (1) Jeżeli chciałbyś nauczyć się jeździć w miłej atmosferze i BEZ STRESU!!!!!!!!... Ania Wiewiórka Zuoo (1) Wystawiam negatywną ocenę dla tego kursu. Może trafiłem źle z instruktorem,... fake KAT A. Polecam Pana Tomasza Luto!! (1) Muszę powiedzieć, że Pan Tomasz Luto jest świetnym instruktorem, super... kuki nie polecam (2) teoria prowadzona przeciętnie, z jazdami miałam straszny problem, w trakcie... Dagmara :) (4) w końcu zdałam prawo jazdy za czwartym razem! Uczył mnie Krzysiek Szczepaniak... Agnieszka