carusek (1) Pan Waldek uczy rewelacyjnie. Bylam się doszkolić u niego 2 godziny i uczy... Anitka Mitch najlepszy z najlepszych:) (1) Zdecydowanie polecam wszystkim CARUSKA i zgadzam się z motto: NAJLEPSI W... Aleksandra S. Najlepsi w mieście (1) Zdałam za trzecim podejściem ! Na kursie ciągle powtarzali, że nie ten kto... Bernadeta
TAK dla profesjonalizmu p. Mirosława S. (1) A ja jestem na TAK dla Pana Mirosława S. Wiem, że jest profesjonalny, solidny... Michał Na plus! (1) Teoria prowadzona przez Mitcha na wysokim poziomie. Ciekawe zajęcia, zleciało... Katarzyna Mitcha hymn pochwalny:D (1) M jak mądrość,I jak inteligencja,T jak tolerancja,C jak cierpliwość,H jak... JTM Mitch- istruktor nr 1 :) (2) Gorąąąco polecam Caruska! Super ośrodek, świetni instruktorzy. W... Sandra K. Podziękowania dla Grzegorza B. (1) Zdałam, zdałam, zdałam! :) Udało się! :) Chciałam ogromnie podziękować... absolwentka :) (1) Polecam szczególnie Wojtka Witczaka. To bardzo inteligentny, cierpliwy facet,... Aleksandra Mitch nad miszczami ;D (1) Polecam wszystkim Caruska.Świetni instruktorzy, ciekawe zajęcia teoretyczne,... Madzia R. POLECAM (1) Polecam ten ośrodek, a w szczególności pana Irka Gruchałę. Zdałem egzamin za... Aron Fantastyczny Marek! (1) Polecam wszystkim p. Marka Turskiego. Dlaczego? Doświadczenie, opanowanie,... Jarek Po prostu.... najlepsi w mieście :) (1) Zgadzam się w pełni z motto Caruska. Wykłady prowadzone przez Mitcha w pełni... Kasia OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA P. JACKA SUSZYŃSKIEGO (1) P. Jacek to na prawde wspaniały instruktor! Z czystym sumieniem polecam!!!... Ola Polecam Pana Jacka Suszyńskiego (1) Polecam wszystkim Caruska oraz Pana Jacka Suszyńskiego.Pan Jacek to najlepszy... Krzysiek Carusek to najlepszy OSK! (1) Carusek to b.dobra szkoła nauki jazdy, a przystępne ceny są dodatkową... Natalia Polecam wszystkim Caruska oraz p. Irka Gruchałę !! :) (1) Polecam wszystkim CARUSKA :) Cały kurs trwał ok. 3 miesięcy. Dokładne i... Kasia ;) Dzięki wielkie! (1) Dla Wojtka Witczaka za to,że nauczył mnie o wiele więcej niż instruktorzy z... Mario Najlepszy instruktor.. hmm. to malo powiedziane (2) Długo zastanawialm sie jaki ośrodek szkolenia kierowcow wybarc bo tyle tych... Martynak Polecam wszystkim Caruska i pana Jacka S (1) Cały kurs kosztował mnie 1250zł (31 godzin jazd) + 50zł za lekarza i trwał w... Cin