SUPER (1) Wszystkim polecam pana Marka Turskiego, w trzy godziny potrafił sprawić, że... Maja Polecam Caruska i pana Marka Turskiego! (1) Carusek to świetna szkoła jazdy, a pan Marek Turski jest kompetentnym,... Aleksandra Polecam Pana Jacka Suszyńskiego (1) Ogólnie Carusek nie wyróżnia się czymś szczególnym spośród wieli OSK w... Ania
Ośrodek zdecydowanie najlepszy w mieście POLECAM!!!! (1) Wykłady odbyłam na Wita pod wodzą MITCHA - świetny wykładowca. Wykłady... Beata :) Polecam Piotra Zauckiego (1) Wszyskim osobom zastanawiającym się nad wyborem instruktora polecam pana... Natalia Pan Jacek Suszyński? Jestem na TAK! (1) Z Panem Jackiem łączy mnie tak wiele, że nie wiem od czego zacząć.. :D od... Matt Carusek !! POLECAM go Wszystkim (1) Polecam CARUSKA wszystkim zdającym, którzy chcą mieć prawko w kieszeni od... Weroniś Jacek Suszyński (1) Pan Jacek Suszyński to BARDZO DOBRY instruktor (mam porówanie z... Danka Jacek Suszyński :> (1) Profesjonalista z ogromnym poczuciem humoru.Z nim wszystko staje sie prostsze... Kilerka Polecam Pana JACKA SUSZYŃSKIEGO !!! (1) Polecam p. Jacka całym sercem - nie ma lepszego w mieście!!! Pan Jacek ma... Beata D. Polecam Caruska! (1) Fajny ośrodek, wykłady prowadzone bardzo przystępnie i ciekawie. Mitch to... Ola Polecam CARUSEK!!! (2) Bardzo fajny ośrodek szkoleniowy. Bardzo polecam instruktora Krzysia Sz. bo... Leszek POLECAM (1) Polecam gorąco CARUSKA. Wykłady odbyłam na Wita Stwosza z Mitchem. Wykłady... Renata Bardzo Polecam :) (1) Jak zaczynałam kurs w Carusku to nawet przez myśl by mi nie przeszło,że zdam... Basia Pan Jacek Suszyński - rewelacja! (1) Kurs na prawo jazdy robiłam w innej szkole - do Caruska trafiłam po n-tym nie... Beata S-Ż Ogromne podziękowania dla p. Jacka Suszyńskiego (1) Ogromne podziękowania dla Pana Jacka Suszyńskiego za niespotykany... Beata Gelińska Jacek Suszyński najlepszy z najlepszych:) (1) Panie Jacku dziękuje za wszystko, za spędzony czas, wspólną naukę, dobre... Dorota Jacek Suszyński 120% !!!!!! (1) Poprostu nie ma lepszego w mieście ! ;D Potrafi bardzo dobrze wszystko... ŁukaszDworczyk Jacek Suszyński polecam!!! (1) Zdalem za pierwszym razem chociaz egzaminator chcial mnie specjalnie oblac,... Damian M. PAN JACEK SUSZYŃSKI NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM!!!!!!!!! (1) Po trzykrotnym niezdaniu egzaminu musiałam wykupić 5 dodatkowych godzin i... Asia