DO NIEPEŁNOSPRAWNYCH!!!!!!! (1) Drodzy Niepełnosprawni!! Sama jestem niepełnosprawna i dziś zdałam egzamin na... Natalia Najlepszy instruktor na swiecie P.Jacek Suszyński! (1) Jezeli masz jakikolwiek problem z jazda,przyswajaniem wiedzy/praktyki,... Iwonka polecam Jacka Suszynskiego! (1) Dzięki panu Jackowi egzamin zdałam za pierwszym razem! przyjazna atmosfera... Agnieszka
Podziękowania dla Mitchusia :) (1) Witam, Osobiście chciałabym Wszystkim gorąco polecić CARUSKA, a jako... Chip :) 100% zadowolenia :) (1) Dzień dobry :) Po tylu ciekawych i miłych opiniach ciężko być oryginalnym.... Kursantka Dale Wielkie dzięki dla Grzegorza Baranowskiego :))) (1) Nie wiesz gdzie się zapisać na kurs nauki jazdy wybierz CARUSKA i Grzegorza... JOLA :):) Pan JACEK SUSZYŃSKI (2) Carusek jest bardzo dobrym miejscem do nauki jazdy głównie dzięki Panu... Asia I świetny kurs, gorąco polecam Pawła B! (1) Bardzo profesjonalne podejście, teoria ciekawa i życiowa, no a jazdy z Pawłem... zadowolony kierowca Paweł - świetny instruktor (1) Kurs ogólnie fajny, dobrze przygotował mnie do kat. B. Paweł jest naprawdę... Tom'ash Zdecydowanie Pan Jacek (1) Trochę spóźniłam się z opinią bo zdałam już w poniedziałek a dziś środa, ale... Kursantka JACEK SUSZYŃSKI (1) Niezwykle cierpliwy, sympatyczny i oddany instruktor. Dzięki panu Jackowi... Diana ZDECYDOWANIE POLECAM!!!! (1) Teoria jest przedstawiona w przystępny i zrozumiały sposób, cena jest bardzo... Kasia Fajnie,ale... (1) Ja również nie polecam P.Mirka,niestety lekcje u niego wyglądają dokładnie... Agata Polecam P. Jacka !!!!! (2) Dzięki Panu zdałam egzamin. Pełen profesjonalizm + indywidualne podejście do... jwd przereklamowani troszke (1) Witam.Widze ze opinii jest sporo różnych i mysle że tyle ile ludzi tyle... katia Opinia. (1) A ja mówię NIE panu Mirkowi. W trakcie kursu musiałam zmienić instruktora,... Maria tak, ale z p. mirkiem (1) Polecam tę szkołę, a właściwie jazdy z p. Mirkiem. Zaraża spokojem , nie... kursantka Ogólnie spoko (1) Najkrócej mówiąc to wykłady teorii prowadzone przez Mitcha były rewelacyjne.... kursantka NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE - SAMA PRAWDA! (1) Przesympatyczni instruktorzy ,świetna atmosfera, wielkie podziekowania w... Ania Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców! (1) Wielkie dzięki za pomoc w zdaniu prawa jazdy :) Szczególne podziękowania dla... Manuela