Instruktor Jacek Suszyński!!!!!!!! (1) Składam serdeczne podziękowania instruktorowi Jackowi Suszyńskiemu za... Halina Kamil S-najlepszy instruktor (1) Jak zaczynałam kurs w carusku to nawet do głowy mi nie przyszło że mogłabym... Magdalena K Marta K. jest najlepsza:)) (1) Bardzo polecam ta mila pania, gdyz dzieki niej nauczylam sie jezdzic tak, jak... Aga P.
Udało się!! (1) Wkońcu udało mi sie zdać! Zaczełam kurs w innym ośrodku, ale po nie zdanych... Natalia z Zaspy Pan Jacek Suszyński!!! (1) Instruktor przy którym nie masz stresu,nie bije, nie krzyczy jedynie... Klada POLECAM (1) polecam zdałam za pierwszym razem!!!!! KasiaR JACEK SUSZYŃSKI (1) Jest najlepszym instruktorem na świecie. Wyrozumiały, cierpliwy i zawsze... Kasieńka Polecam (1) Dzisiaj miałam 4 podejście i nie zdałam , nerwy dały górę. Zestresowałam się... Aga Ania Z. - opinia (1) Polecam Caruska i sympatycznego, cierpliwego oraz profesjonalnego... Ania Z. Po prostu Marta Kubisiak :) (1) Jestem bardzo zadowolona że wybrałam Martę Kubisiak, dzięki niej wystarczyło... Madzia R. Elżbieta Szymaś - opinia (1) Bardzo polecam Jacka Suszyńskiego, symatyczny, wyrozumiały,punktualny,... Elżbieta Szymaś Polecam Pana Marka Turskiego!!! (1) Do Pana Marka trafilam,poniewaz polecil mi go moj chlopak,ktorego rowniez... Aleksandra H. zdałam :) (1) Polecam osk Carusek teoria prowadzona w zrozumały sposób :) Jazdy miałam z... Ania ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM DZIEKI PANU JACKOWI S.! (1) Gdy zaczełam kurs w ośrodku „carusek” nie sadzilam ze jestem... kursantka:) Dzięki Tomku J.! (1) Zdałam egzamin!Ogromny wkład miał mój instruktor Tomek J., bo nauczyć jeździć... beata Uczą motocykla jak trzeba! (1) Tomasz Luto nauczył mnie jazdy motocyklem i zdałem za pierwszym razem!... JP Marta jest the best! (1) Miałam przyjemność jeżdzić z Martą Kubisiak:) To świetna instruktorka o... Dagmara Polecam... (1) ... Martę Kubisiak, w 10 godzin nauczyła mnie jeździć tak,że zdałem... Krzysiek Grzana Dziękuję Panu Jackowi (1) Chociaż kurs robiłam w innej szkole jazdy, postanowiłam zmienić instruktora i... Joanna Popek zdałem za pierwszym razem (1) profesjonalne podejscie do kukursanta. moim zdaniem lepiej nie moglem trafic:... Mikołaj