Krzysiek B. !! (1) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. To przede wszystkim... Paula zdałam (1) Zdałam za pierwszym razem, a to wszystko dzieki instruktorowi MICHAŁOWI G. ,... global Marta Kubisiak (1) Jeżeli chodzi o mnie to ja wszystkim polecam na instruktora Martę. Jest... Kasia
P. JACEK SUSZYŃSKI -Najlepszym instruktorem (1) Pragne polecić pana Jecka Suszyńskiego, ktory w niespelna 25godzin... Dorotka:D FANTASTYCZNA INSTRUKTOR CARUSKA MARTA KUBISIAK! (1) POLECAM WSZYSTKIM MARTE. WSPANIALE UCZY! BARDZO MILA I SYMAPATYCZNA, SZYBKO... AGATA Polecam Pana Jacka Suszyńskiego !!! (1) Egzamin zadalam za 3 razem, ale dlatego ze kurs robilam w innym ośrodku, wiec... Maja SUPER INSTRUKTOR PAN JACEK S.!!! (1) Pan Jacek S to super instruktor. Cierpliwie i rzetelnie tłumaczy wszysko... Beata Pan Jacek - najlepszy instruktor!!! (1) Po 30 h wyjeżdżonych w innym ośrodku i z poczuciem, że kompletnie nie umiem... Aga P TOMEK JAGIEŁŁO!!!! JESTEŚ WIELKI!!! (1) Zdałam za 1 razem, a to tylko dzięki Tomkowi, super instruktor i fajny... dorota Pan Jacek S. :) (1) Pan Jacek jest normalnie superancki . Miałam z Panem tylko dwie godziny jazdy... DoReRoInTaHoLz Pan Tomek Luto (1) co tu pisać... rewelacja szkolenie, cierpliwie i skutecznie. PB Polecam Pana Jacka!!! (1) Polecam wszystkim uczącym się jeździć Pana Jacka Suszyńskiego! Dzięki niemu... Alicja Witkowska Tylko fachowiec Jacek S. (1) Jestem przykladem ze mozna zdac prawo jazdy w gdansku w sytuacji gdy pierwszy... ryan Ośrodek godny polecenia (1) ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!! 32 godziny u pana Waldka, dużo dobrych rad i mile... orzeszek Egzamin c.d. (1) Jest godz 00:12, a wiec skonczyl sie dzien, w ktorym mialem egzamin. Wynik... Marcin P Egzamin (1) Jest godz 22:47 za 17 i 58 mam egzamin praktyczny. Stres jak cholera, ktory... marcin p Najlepszy instruktor w mieście- PAN JACEK S. (1) Generalnie kurs robiłam w innym ośrodku, ale po kolejnym niezdanym egzaminie... Gosia Dziękuję Panie Jacku Suszyński !! :-) (1) Zdałam za 4 podejściem ( na własne życzenie :-) i to dzięki Panu Jackowi S.... Ola K. zdałem za pierwszym razem (1) wszystko w sumie dzięki Marcie Kubisiak, która uczy świetnie. Jest bardzo... Rafałowski Niezdecydowanym polecam naukę pod czujnym okiem Pana Jacka Suszyńskiego. (1) Trafiłem do OSK Carusek ponieważ chciałem uczyć się z konkretnym instruktorem... Krzysztof