PAN JACEK SUSZYŃSKI NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM!!!!!!!!! (1) Po trzykrotnym niezdaniu egzaminu musiałam wykupić 5 dodatkowych godzin i... Asia Zdecydowane Tak!!! (1) Strasznie żałuje,że nie byłam w tej szkole od początku, ale miałam... Iwonka Polecam bardzo goraco (1) Caruska polecę przede wszystkim za profesjonalizm i fachowość. Juz od... Agnieszka
Piotr Załucki - polecam! (1) Bardzo profesjonalny, bardzo uśmiechnięty, bardzo cierpliwy, a na dodatek... Justyna PAN JACEK SUSZYŃSKI!!!!!!!!!! NAJLEPSZY INSTRUKTOR (2) Zdałem dzisiaj za pierwszym razem. Uważam, że to zdecydowanie za sprawą Pana... Mateusz POLECAM JACKA SUSZYŃSKIEGO (1) instruktor uczciwy (nie chciał mi prawka za kasę załatwic), spostrzegawczy... Krystian Makarski Polecam!!! (1) Polecam Caruska i instruktora Irka :) Kuba Wojtek W. (1) Naprawde gorąco polecam tego instruktora.Facet ma naprawde sporą wiedzę i... ZuLu Rewelacja! (1) Polecam instruktora Wojtka W.Ma duzo cierpliwosci:p a podczas szkolenia... emka89 polecam (1) zdałam za pierwszym razem, chyba nie muszę więcej pisać... :) a mój... małaMi marta kubisiak mistrzyni nad mistrzami (1) jednym zdaniem podsumuję swoje zajęcia: Marta Kubisiak jest DOSKONAŁĄ,... wojtek M I T C H ! ! ! ! ! (1) Wykłady są prowadzone przez Mitcha w przystępny sposób, zagadnienia poparte... Magda Gorąco Polecam Marte Kubisiak jest najlepsza (1) Gdy rozpoczynałem kurs nie zdawałem sobie sprawy, jaką będzie on świetną... Rysiu Karolina ;-) - opinia (1) Polecam pana Marka Turskiego!!! Wedlug mnie najlepszy moj instruktor i jazdy... Karolina ;-) Polecam Pana Jacka Suszyńskiego (1) Egzamin zdany za 1wszym razem i to chyba mówi samo za siebie. Bardzo miła... jacek k. z p. Jackiem Suszyńskim diabeł nie taki straszny:) (1) Kiedy zaczynałam kurs nie wiedziałam nawet, który pedał to hamulec a który... Joanna (~wiosenka) PAN JACEK SUSZYŃSKI !!!!! NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH :-) (1) Jazdy z Panem Jackiem to prawdziwa przyjemność. Wyrozumiały, dowcipny,... Malwina :-) POLECAM TOMKA JAGIEŁŁO !!!!!!!!! (1) Świetne podejście do nauki, anielska cierpliwość, fachowe rady, konkretne... kursantka mn - opinia (1) Polecam i jeszcze raz dziękuję Marcie :) mn JACEK SUSZYŃSKI JEST THE BEST!!!!!!!! (1) POLECAM PANA JACKA SUSZYŃSKIEGO! jest miły, sympatyczny, ma poczucie humoru,... ZBIGNIEW.C (ZIBI)