:) (1) Zdałem dzisiaj egzamin praktyczny!!! Co prawda za 2 razem, ale i tak... Kuba Jacku Jacku Drogi Jacku!! (1) Niemożliwe stało się możliwe!! Zdałam!! Naprawdę, straciłam wiarę w to, że w... Patrycja Oleszko Ewelina L. - opinia (1) Chciałabym w tym miejscu podziękować Panu Jackowi S., który nauczył mnie... Ewelina L.
Jak instruktor to tylko pan Jacek!!!! (1) świetny instruktor, doskonałe podejście do kursanta, spokojny,zabawny i... Łukaszzzz Praktyka (2) Najbardziej denerwuje mnie w Carusku to, ze dana godzina jazdy nie jest... myway9 Dziekuję ! (1) Chciałabym podziękować CARUSKOWI za b.dobre przygotowanie a w szczególności... Ania B. Krzysiek Sz (1) Profesjonalizm w pełni tego słowa znaczeniu. Dzięki Krzyśkowi pojęłam o co... Magda Sz. Jacek S. (1) No ja sie nie bede tu duzo rozpisywal, ale polecam Pana Jacka S. Z tego co... Misiek Instruktor Jacek (1) Najlepszy instruktor jakiego może sobie wymarzyć kursant. Po 4 latach przerwy... Sylwia i Krystian Agata - opinia (1) Od 2 tygodni mam prawo jazdy :D Egzamin zdałam za 2 razem. Moim instruktorem... Agata do trzech razy sztuka ... :) (1) Parę dni temu zdałam egzamin :)Dziękuję przede wszystkim mojemu instruktorowi... Kasieńka w końcu się udało (1) zdałam dziś, za 4 podejściem-wcześniejsze egzaminy oblałam głownie z powodu... Julia Kochany Pan Jacul S.nowy nabytek Caruska;) (1) Sądny dzień się zbliżal...19 czerwiec-pobudka...Ze stoickim spokojem wybieram... Sabinka Carusek (1) wszyscy mieliscie farta :) ja zdałem za 3 oczywiscie dzieki pani Marcie... bartek Do Tomka J - r e w e l a c j a (1) pelen profesjonalizm i zyciowe, zdrowie podejscie do nauczania:) bardzo dobre... Gosiacz3k dopiero jestem po teorii ale już mi sie podoba... (1) Teorię miałam z Marcinem D. fajny koleś i dobry wykładowca, udzielił nam dużo... dorcia Polecam Pana Mirka Stachurskiego (1) Po raz któryś z kolei postanowiłam nauczyć się jeździć... Z polecenia... Gosia mi sie nie podobalo (1) ja powiem tak:kiepski plac jak na taką firmę i nie polecam Mirka A. Joanna Wojciechowicz - opinia (1) Zdałam tydzień temu za drugim podejściem. Za pierwszym razem zeżarł mnie... Joanna Wojciechowicz Kurs 1 klasa (1) Egzamin zdany za 1 razem polecam Pania Grażyne Adam