popieram Hankę podemną :) (1) w Carusku tak już jest, że jeździsz po wrzeszczu i przymorzu, a przecież już... goya Hanka - opinia (1) Miałam zajęcia z M. i naprawdę nie jestem zadowolona!!! Spoźnial się (zawsze... Hanka Naprawde rewelacja POLECAM (1) Jak jezdzilem z Piotrem Z. naprawde swietny instruktor. Najpierw teoria potem... Qba W.
zdalem za 1:) - opinia (1) instruktor: Jacek G. pozdro!!!!! zdalem za 1:) rewelacja, polecam (1) Egzamin teoretyczny zdalam za pierwszym, co do praktycznego to za drugim wiec... Kasia carusek the best (1) Witam, potwierdzam opinie oni sa THE BEST, zarówno kurs jak i ekipa.... szczęściara Carusek najlepszy (1) Zalezy z kim masz jazdy,bo moze to wyjatkowo rozchwytywany instruktor :P ja... Ewa Bez komentarza... (1) Na kurs zapsisałem się na początku sierpnia. Za pasem mamy już grudzień, a ja... Rozczarowany kursant Tylko do Tomka Jagiełło! (1) Tomek Jagiełło najlepszym instruktorem JEST! zdałam za pierwszym razem i tyle! ta od kanapek;) jesteście fantastyczni! (2) Zdałem egzamin za pierwszym razem! I zawdzięczam to właśnie caruskowi!... spuki pani M.Kubisiak (2) bardzo jestem zadowolony ze przystapilem do prawka w Carusku.Jestem wlasnie w... ;) Tomasz J. "J "- jak (1) Tomasz J. na pierwszy rzut oka cichy, spokojny facet,ale juz po pierwszej... Blondyna (ta od haskiego) Ola - opinia (1) Zdałam za drugim razem!!:)) Teoria świetnie wyłożona przez Miecia, przed... Ola Zawsze NAJ..-czyli Mitch :) (1) Jeżeli kogokolwiek polecać to tylko instruktarz Mitcha.Potrafi świetnie... M.W. Dziękuję (1) Przede wszystkim bardzo dziękuję mojemu instruktorowi Krzysztofowi B.... gryphus Papa Smerf najlepszy!!! (1) Myślę, że Pan Marek Turski nie obrazi się, że go tak nazwałam:), ale to... Magda Dzisiaj zdalam!!!! (1) Dzisiaj zdalam egzamin!!!!Za drugim razem!!!!Bardzo sie ciesze!!!!Pobieralam... Rudzia Popieram w pełni przedmówczynię ! Zamiast 60 minut jeździsz 45-50 ! (2) W pełni popieram moją przedmówczynię. Dokładnie tego samego doświadczyłam... Kasia Mieszane uczucia... (2) zajęcia teoretyczne były ciekawe lecz tragedia chwilami jesli chodzi o... ami hmm (1) zdalam egz na prawko kilka dni temu, co prawda za drugim razem, ale zdalam:)... kika