MIREK STACHURSKI NAJLEPSZY;-))))))) (1) No wlasnie,wkoncu znalazlam stronke z opiniami naszych istruktorow z... Izunia.M Świetna szkoła;) (1) "Gratuluję zdania egzaminu"-takie słowa usłyszałam po pierwszym... Kasia wszystko się zgadza :) (1) „Zaliczam pani egzamin, gratuluję” usłyszałam dziś po powrocie... Ania
Supehr! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, że zdecydowałam się na kurs właśnie w... Martha T. :) (1) Jak narazie jeszcze nie dotarłem do egzaminu teoretycznego ale jak narazie... piotr POLECAM (1) Jeździłam z 4 instruktorami z Caruska, wszyscy byli mili, kulturalni i na... Lenka Pełny profesjonalizm - polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, uczą solidnie i profesjonalnie.Szczególnie miło... JULITA dzięki Mitch (1) Dziękuję Mitchowi za cierpliwość, spokój, opanowanie, profesjonalizm, a... Magda M Dziękuję :) (1) nigdy nie pisałam żadnych komentarzy, ale może warto...Dziękuję Piotrowi... Dominika Udało się!:) (1) Po paru porażkach (mój drogi instruktor wie dobrze ilu:) udało mi się w... Gosia poprostu...najlepszy (1) zaczne od tego, że teoria w wydaniu Mitcha okazała się świetna i... Marta iza ignatowska - opinia (1) ten osrodek jest poprostu super, a z instruktorow polecam Miecia :)... iza ignatowska ZDAŁAM !!!!!! :) (1) udało się.... zdałam egzamin za drugim razem (za pierwszym się nie udało... Asia C. Reklama nie kłamie :) (1) Caruska wybrałam ze względu na lokalizację, ale szybko przekonałam się, że... efka Rewelacja! (1) pomimo że zdałam za 4tym razem , doskonale sie bawiłam :) dziekuje Mitch :D... Gosia pytanie (1) Chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa odnośnie zmiany instruktora?... Maja Nastka - opinia (2) Dzięki!! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w Trójmieście!!! Serdecznie... Nastka ZDAŁAM! :D (1) Nie wierzyłam,że uda mi się to osiągnąć za pierwszym razem , ale jednak... Alicja (wg Marcina Krasnal) Mietek jesteś wielki!!! (1) "To była przyjemnosć Panią egzaminować."- takie to słowa usłyszałam po 45... Agnieszka No rewelacja to to NIE JEST (2) Trudno sie umówić na jazdy. Strasznie dugo sie czeka. Czy nie da sie czegoś... kursant