magda - opinia (1) dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem, dzięki wielkie polecam bardzo p.... magda Wielkie dzieki:))) (1) Wczoraj zdalam egzamin za pierwszym razem dzieki P.Grazynie ... polecam... Kasia:)))) Bełcik - opinia (1) szkoła dobra jak większość, zależy na jakiego instruktora się trafi...ja... Bełcik
Lucyna - opinia (1) A ja zdałam dzisiaj przystepując po raz pierwszy!!! Jeszcze jestem w małym... Lucyna Dziękuję (1) Wczoraj zdałam egzamin na prawko - za pierwszym razem. serdecznie dziękuję... Marta Kolanowska piotr załucki jest najlepszy!!! (1) Zdawałam rok temu zdałam za drugim razem , ale nie o to chodzi, prawdziwego... Monika Grzegorz (1) Zdałem za pierwszym razem. Wszystko dzięki profesjonalizmowi mojego... M Najlepsi w mieście poprostu...... (1) Spot reklamowy jak najbardziej trafiony...Juz od 2 tygodni śmigam po... Asia Meller Polecam!!! (1) Zdałem za 3 razem...trochę późno ale cóż.Zdałem dzięki Markowi i... michał Dziękuję (1) Kończę kurs w Carusku i chyba tylko od szczęścia zależeć będzie czy zdam czy... Asiula nareszcie koniec stresu... (1) ...zdałam za pierwszym razem a to wszystko dzięki Marcie, która ma talent... monika ... (1) ja mimo ze nie zdalem ostatnio polecam pania Marte Kubisiak.Oblali mnie za... ... Carusek jest wielki... (1) ...jest wielki. Często jeżdżąc po mieście można napotkać elke z Caruska.... dombek Zdałam :) (1) Dzisiaj zdałam na prawo jazdy katB .Swój sukces zawdzięczam Mirkowi... Basia PIOTR ZAŁUCKI -IS THE BEST (1) Dzięki temu Piotrowi Załuckiemu zadałm egzamin oraz nie długo otrzymam swój... Ania S. Znów bym ich wybrał (1) Ogólnie rzecz biorąc nie mam żadnych zastrzeżeń do sposobu prowadzenia kursu... Michał Polecam (1) Polecam Caruska. Kierowałam sie tymi opiniami przy wyborze instruktora i... Agniesia B. hmm.. (1) Wprawdzie kurs w Carusku robiłam 2 lata temu, to jednak nie sądzę, żeby przez... K.P. obserwator - opinia (1) Czytając opinie jak poniższa, jestem załamany i tracę wiarę w ludzi. Jak... obserwator Coś tu nie gra ? (1) Ciekawe jakim cudem w takim razie ludzie zdają tu egzaminy.Gdyby nie jeździli... obserwator