Paweł Brzychcy! :) (1) Dlaczego Paweł? Bo to człowiek, który skupia całą uwagę na kursancie. Potrafi... Aniula Najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam szkołę jazdy Carusek, teoria z Mitchem krótko zwięźle i na temat i... Maciek Carusek - Godny polecenia (1) Już podczas zajęć teoretyczny szkoła nauki jazdy zaimponowała mi sposobem w... Krystian
Alka - opinia (1) Pan Marek Turski to Najlepszy z Najlepszych Instruktorów. Spokojny,... Alka Wspaniała szkoła! Polecam wszystkim! (1) Po długiej przerwie od jeżdżenia musiałam przypomnieć sobie wszystko od... Magda BARDZO POLECAM (1) Pan Mieciu prowadzi zajęcia teoretyczne lepiej niż nauczyciele w szkołach!... Kamil R Marek jest naprawde dobrym instruktorem (1) Czlek sie zna rzeczy, zmienia trasy, zawsze stara sie ppwturzyc caly program,... Robert Świetny instruktor - Paweł Brzychcy (1) Jeśli macie dylemat u kogo zapisać się na jazdy to polecam Pawła. Jest bardzo... Jasiek Carusek- i wszystko jasne ! (1) Decyzja o rozpoczęciu nauki jazdy nie była dla mnie łatwa. Przezwyciężenie... Natalia REWELACJA:) POLECAM (1) Polecam Caruska każdemu i w każdym wieku :) Moja 70letnia babcia zdała... Krysia Carusek, Paweł Brzychcy (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w zrozumiały sposób, z podkreśleniem rzeczy... kursantka Paula - najlepsza instruktorka ;) (1) Wziąłem dodatkowe jazdy, jak się okazało, na całe szczęście moją instruktorką... Piotr Polecam!!!:) (2) Szczerze polecam instruktora Pawła Brzychcy. Już po pierwszej godzinie jazdy... Dominika Wystarczy chcieć żeby prawo jazdy u p.Marka mieć (1) Dzisiaj zdałem egzamin! Dzięki Panu Markowi Turskiemu!Polecam ten ośrodek i... Marcin Szczerze polecam ! (1) Kompetentni instruktorzy, którzy w miłej i bezstresowej atmosferze potrafią... A. instruktorka Ola (1) Po 2 latach od zdania prawka za pierwszym razem zdecydowałem się na... Krzysiek :) Pan Jacek- człowiek z powołaniem :) (1) Witam serdecznie, chciałbym gorąco polecić P. Jacka Suszyńskiego. Jeździliśmy... Kursant Po prostu... POLECAM :) (1) Świetni instruktorzy, ciekawe wykłady, pełen profesjonalizm i miła atmosfera.... Martyna BARDZO POLECAM (1) Bardzo dobra szkoła wyszkoleni instruktorzy którzy potrafią przekazać wiedzę.... Miłosz Obiecałam...wiem:) (1) Na początek przeproszę Naj..w mieście: wiem ,mialam nie pisać.... cieszę się... marta