Cudowni instruktorzy jazdy (1) W Carusku wzięłam dodatkowe jazdy przed egzaminem, wcześniej odbywając kurs w... Agnieszka polecam (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zrobić prawo jazdy bez większych problemów.... Czarek Polecam! (1) Świetny kurs, wspaniali instruktorzy, nauczą jeździć każdego! :) Gosia
POLECAM JAK NAJBARDZIEJ! (1) Kurs w innej szkole rozpocząłem 5 lat temu, oblałem dwa egzaminy. Odpuściłem... Paweł Polecam każdemu! (1) Zdałem za pierwszym razem (dużo szczęścia miałem). Z pewnością nauczyciele... Piotrek Polecam ! (1) Świetne podejście do nauki i kursantów, robią robotę - zdane bez problemu ! Jolo Polecam (1) Kurs z Panem Markiem prowadzony w miłej atmosferze. Godziny jazd idealnie... Daniel Zdałem za pierwszym (1) Chciałem Powiedzieć że jest to bardzo dobra szkoła jazdy, teoria zdana za 1... Noga Super (1) Bardzo polecam pana mareczka super facet nauka z nim sama przyjemnosc. W... Magda Nie będę słodzić (1) Wybór szkoły padł na podstawie poniższych opinii - 100% pozytywnych. Teoria... Rozczarowany !!! Jacek Suszyński !!! (7) Co tu wiele pisać?!? Wystarczyło wykupić u pana Jacka Suszyńskiego 10 godzin... Trond Volden Świetna szkoła i instruktorzy którzy naucza kazdego (1) bardzo sympatyczna szkoła, fajny system gdzie każda jazda jest z inna osoba.... Weronika Polecam (1) Wszystkim polecam OSK Carusek, bardzo profesjonalne podejście do kursantów.... Natalia Jacek Suszyński! (2) Dziękuję panu Jackowi Suszyńskiemu za niewyczerpaną cierpliwość podczas... Agnieszka JACEK SUSZYŃSKI - najlepszy instruktor nauki jazdy. (3) Kurs skończyłam w innej szkole. Po wyjeżdzeniu 30 godzin nadal nie czułam... Ewa Najlepsi instruktorzy w gdańsku (1) Bardzo gorąco polecam tę szkołę jazdy. Jestem zadowolony ze swoich postępów... Žilvinas Bardzo polecam :) (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Carusek, teoria prowadzona w bardzo ciekawy i... Natalia Polecam (1) Dzięki caruskowi zdałam egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo mili,... Absolwentka szkoły Najlepszy instruktor. Wszystko idealne (1) Swietnie tlumaczy, na wszystko ma sposob do tego miły. Nie denerwuje sie i... Kamil Polecam. Automat jest super (1) Jestem osobą niepełnosprawną. Długo wahałam się czy przystąpić do nauki... Kasia