Elwira G. - ocena (1) Przychodnia lekarska godna polecenia. Personel medyczny bardzo pomocny i... Elwira G. Oliwia K. - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować Pani Anecie M. z Rejestracji za pomoc pomimo... Oliwia K. JoannaZ - ocena (1) Punkt pobrań krwi w Sopmed na Chrobrego. Panie pobierając krew sympatyczne i... JoannaZ
Ginekolog to jedna wielka masakra!!! (3) Termin oczekiwania na wizytę wynosi średnio 45dni!!!! To jest absurdalne!!!!... Marta toaleta dla pacjentów (1) Na I p. To syf, kiła, i mogiła. Wstyd! mruk Żenada! (1) Panie w rejestracji prowadzą prywatne rozmowy, wypraszając pacjentów! Po za... Agnes Tragedia, omijac szerokim lukiem. (1) Bardzo nieuprzejmy persolnel (szczegolnie ksiegowosc), potraktowali mnie i... Malgorzata D.pą do pacjenta .... (2) 1. Brak możliwości rejestracji do lekarza rodzinnego przez internet. 2.... hhok Chamskie zachowanie lakarzy z poradni (1) Pojechałam do Sopmedu po poradę lekarską i zwolnienie L4. Od 2 dni męczyło... zniesmaczona Porażka... (1) Z badania krwi dowiedziałam się,że jestem w ciąży, od razu pojechałam do... kornelia Brak prądu - świetna wymówka (2) W przychodni miałam umówione badanie USG jamy brzusznej, więc cały dzień nic... Głodna i wściekła Dodzwonić się tam to cud (9) Korzystam z porad dermatologa w tej przychodni i lekarz jest naprawdę... Dorothy zmiana opatrunku poważnym problemem (2) byłam na pogotowiu w Sopmedzie w celu zmiany opatrunku, Dostałam dwa... Aga gastrolog -ODRADZAM (3) witam, tydzien temu miala miec badanie gastroskopi, poniewaz nigdy tego... klaudiaxxx agnieszka - opinia (2) Korzystam z usług Sop-Medu od ponad 2 lat. Zapisałam się tam ze względu na... agnieszka Nie polecam (1) Chcialem skorzystać kilkakrotnie z usług zawsze schody. Pierwsza barierą jest... Paweł