Robert - opinia (1) zabieg wszczepienia soczewki, bardzo źle już widziałem a okulary nie... Robert Marek N - opinia (1) Tragiczne podejście do pacjenta, Panie na recepcji nie są w stanie dojść do... Marek N Katarzyna - opinia (1) Rowniez podzielam opinię odnośnie lekarza?!.Spieszył się do domu byłam... Katarzyna
Gabriela - opinia (1) Masz problem okulistyczny? Gorąco polecam dr Jana Staniewicza w Medical... Gabriela Gdańsk - opinia (1) Bardzo sprawnie i rzetelnie przeprowadzona konsultacja oraz porada w sprawie... Gdańsk Martyna - opinia (1) Bardzo szybka konsultacja, następnego dnia zabieg i tadaaan! Wada wzroku... Martyna Anna - opinia (1) Lekarz przyszedł na badanie kolanoskopi spóźniony i chciał swoje spóźnienie... Anna Bp - opinia (1) Może i pan Doktor nie jest nadskakujacy, ale jest konkretny i przede... Bp RH - opinia (1) Nikomu nie polecam tego lekarza.. Ten pan jest niekontaktowy, koszmarnie... RH ML - opinia (1) Fatalne doświadczenie. Lekarz arogancki, nie zależy mu kompletnie na... ML Krzychu - opinia (1) Omijać szerokim łukiem. Bardzo nie profesjonalne podejscie do pacjeta. Zrobił... Krzychu Autor - opinia (1) Polmed Startowa. 2 godziny opoznienia. Po co pan przyszedl? Co panu jest? Na... Autor Alicja - opinia (1) Wszystko przebiegało sprawnie w miłej atmosferze. Już następnego dnia wzrok... Alicja wrc78 - opinia (1) Radzę omijać tego Pana szerokim łukiem , ten człowiek pominął się z... wrc78 Wioletta - opinia (1) Dziś byłam i powiem że naprawdę szybko dostałyśmy z kuzynką przyjęte już leży... Wioletta Sylwia - opinia (1) Totalny dramat!!! nigdy nie spotkałam się z takim chamskim traktowaniem.... Sylwia Małgorzata - opinia (1) W szpitalu przebywałam tydzień czasu , wspomnienia pozostaną bardzo... Małgorzata Ludwika Marianowska - opinia (1) W w/w Klinice w 2020 r. miałam wykonane dwie ratujace życie operacje.... Ludwika Marianowska Pacjent - opinia (1) Przestrzegam przed wizytą! (...) Nie wystarczy dyplom, bez jakiejkolwiek... Pacjent bez problemu (1) jestem wdzieczny bo teraz moje zycie jest duzo lepsze, dziekuje za fachowy... rafalw