Najgorszy lekarz! (1) Nigdy w zyciu nie polecę tego czlowieka. Opryskliwy, chamski. Podczas wizyty... Pokrzywdzona oddział chirurgii ogólnej (2) Spędziłam na tym oddziale prawie 3 tygodnie po operacji... Maria Nie polecam (1) Byliśmy na usg bioderek syna, całe badanie trwało jakieś 2 minuty!!! Trochę... Paulina
Niezadowolony pacjent - opinia (1) Tragiczna obsługa przedlekarska, księżniczka w rejestracji to przykład... Niezadowolony pacjent " Będzie Pan/Pani zadowolony " (1) Byłam dwukrotnie pacjentką Laguny Medical i jestem bardzo zadowolona . Przed... G .H. Skleroterapia- polecam (1) Bardzo dobry specjalista, miły, rzeczowy, poprawił to co zepsuł inny lekarz.... Joanna Patologia... (1) Pierwsze wrażenie dobre, operacja przebiegła pomyślnie lecz to co działo się... JJJ super facet (1) Leczy mojego syna od kilku lat. nie owija w bawełnę i mówi jak jest. Po... mama Zmarnowany czas i pieniądze (3) Trafiłam do pana doktora w 6 mc ciąży z dużymi problemami krążeniowymi - moja... Zawiedziona Wspanialy lekarz (1) Dziekujemy Panie Doktorze za operacje.Przylecielismy z Londynu bardzo nam pan... Angelika Chasikowska atmosfera pośpiechu (1) Nie jestem do końca zadowolona. Nie dowiedziałam się wszystkiego o mojej... pacjentka Badanie bioderek niemowląt (1) Badanie synka trwało zaledwie 2 minuty!! Jakis ewenement! Podniósł Go za... Mama Przy takim lekarzu człowiek czuje się bezpiecznie (1) Jeśli przyjdzie mi wrócić z tą chorobą to tylko w ręce dr Skokowskiego Agnieszka Szrwczyk Koszalin Naklepszy-poprostu (1) To genialny lekarz i wspaniały człowiek Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Cała wizyta przebiegła w miłej... wtkk Każdego dnia pamiętam ...... (1) Dr Jarosław Skokowski to lekarz, który dwa razy zajął się mną podczas choroby... Aleksandra Ormianin Bardzo dobry operator (1) Pan Doktor przeprowadził udaną operację wycięcia woreczka żółciowego u mojej... Beata Abdominoplastyka (5) Pępek 2 cm poniżej pierwotnego położenia, brzuch większy niż przed operacją,... Pacjent Polecam (1) Pierwszy raz trafiłam do doktora po której już wizycie u wielu ortopedów (... Madzia Bardzo dobry okulista (1) Zawsze jesteśmy zadowoleni z wizyt u doktora Gołębiowskiego. Pan Doktor jest... Andrzej