Lekarz godny zaufania (1) Mam za sobą kila wizyt u dr Czarzastego i jestem zadowolony. Udało mi się... Wojciech W Pomógł mi z żylakami (4) Panie Doktorze - serdecznie dziękuję za zajęcie się moimi nogami w pełnym... Katarzyna Fachowiec (2) Doktor Konefka to fachowiec. Po 3 skleroterapii - po żyłach nie ma śladu.... Patrycja
Najważniejsze, że działa! (2) Byłam u Pana na zabiegu skleroterapii. Wcześniej poczytała w internecie o... Ola Dobra wizyta (2) Wszystko ok. Wizyta terminowa, lekarz miły i rzeczowy. Jestem zadowolona. Izabela Fachowiec (2) Pan Doktor Konczalski to fachowiec. Wszystko jak najlepiej zrobione. Pełen... Dobry człowiek badanie w gabinecie doktora (2) Bardzo bałam się badania, ale jak się okazało strach ma wielkie oczy. Jestem... KKarolina73 KOSZMAR i GRANDA!! (1) Tej Pani 'doktor' nie poleciłabym nawet najgorszemu wrogowi. Niesympatyczna,... Zdegustowany Pacjent > Tętniak Aorty (3) > Zgłosiłem się w dniu 16.10. 14r w Akademii Medycznej Blok-4 Gdańsk = a... zenon. skleroterapia (3) Skorzystałam z zabiegu zeszłej zimy. Bardzo dobre efekty, zabieg szybki oraz... baska55 chirurg ortopeda godny polecenia (1) Polecam opiekę dr Czerwińskiego jako chirurga ortopedy-porady są... JH Takie cechy się ceni (2) Bardzo miły i fachowy doktor. Odpowiedział mi na wszystkie pytania, bardzo... Ernest Prawdziwy lekarz (2) Co tu dużo mówić - polecam z pełną odpowiedzialnoscią. Już sam fakt zebrania... Klemens rewelacja (2) Naczynka na nogach zniknęły zabieg niebolesny Pan doktor prawdziwy... Stanisław Godny polecenia (1) Świetny specjalista. Lekarz z powołaniem, profesjonalny i miły. Godny polecenia. Maryla Nie ma się czego bąć (1) Polecam serdecznie - o ile tak można mówić o proktologu :-) Pan Doktor miły... Krystyna Nic nie bolało (2) Świetne podejście do pacjenta. Profesjonalizm i doświadczenie. Zero bólu - a... Stanisław zadowolony (1) ja z wypadku zostałem przyjęty od razu i zeszyty, bez czekania jak na... pacjent Bardzo arogancka Pani doktor (2) Byłam u tej Pani w przychodni z moją 85 letnia babcią. Babcia miała... Ewa Serdecznie polecam tego doktora (2) Serdecznie polecam tego doktora. Pan Konefka profesjonalnie zajął się... Marek