Kasia z Gdyni - opinia (1) Byłam w maju na usunięciu woreczka żółciowego,zabieg wykonała pani... Kasia z Gdyni klinika godna polecenia (1) Fantastyczna klinika i ludzie. "Głównym" chirurgiem był doktor Daniel... M.P. 2 operacje przepuklin pachwinowych (1) Mega specjalista. Operacje wykonane jedna po drugiej. Bez żadnych... P. B.
Jedyna nadzieja w lekarzu, a jednak nie do końca... (7) Do dr Ryszarda Zająca trafiłam poprzez znajomą, która miała jeszcze w... Chora Stefan - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam Pana Docenta, zarówno ze względu na... Stefan ola - opinia (1) (...) w konfrontacji z innym lekarzem okazało się że diagnozna którą... ola dr.Zając-nieprofesjonalna obsługa i stracone pieniądze (1) Do dr.Zająca trafiłam z chorobą żylakową.Wizyta trwała 5 minut, USG zrobione... Pacjentka Piękno Bez bólu (1) Jestem stałym klientem Dr Zająca. Bardzo polecam jego usługi. Czuję się... Pacjent Unikalny lekarz (1) Doktor Hac przeprowdzil niestandartowa operacje na mojej mamie, usuwajac... Katarzyna Vasiloudis bardzo dobry specjalista (1) Miałam zabieg gumkowania hemoroidów u Pan dr. Jest bardzo miłą osobą i... Efelinka Lekarz z powołania (1) Dowiedziałam się w sierpniu, że mam przepuklinę. Wrzuciłam hasło w internecie... Beata Operacja żylaków kończyny dolnej (1) Przesyłam serdeczne podziękowania pani dr. Elżbiecie Bednarczyk za wykonaną... Leszek Malinowski GORĄCO POLECAM !!! (1) Witam serdecznie. Do Pani Doktor Bednarczyk trafiłem poprzez polecenie. I to... Paweł Wiśniewski USG bioder niemowlecia (1) W przypadku mojego dziecka bylo rowniez tak, jak opisuje Ola (opinia z... reme Operacja żylaków (1) Byłam operowana prze dr Zająca nową metodą EVRF. Zabieg i okres pooperacji... Karolina zadowolona pacjentka (1) leczyłam długo się u innych lekarzy dopiero dr Małys wyleczył mnie z... k567 profesjonalizm i (3) skorzystałam z usług dr Zająca-porada, diagnoza i leczenie... Sweet Operacja przepukliny pachwinowej (1) Szukając doświadczonego lekarza chirurga trafiłem na stronę internetową Pani... wdzięczny pacjent Wspaniała lekarz :) (1) Świetny lekarz, w styczniu miałam operacje usunięcia woreczka żółciowego,... Karolina K. Pełen Profesjonalizm-POLECAM (1) Do Dr Bednarczyk trafiłem po nieudanym zabiegu usunięcia szpetnego tłuszczaka... Andrzej