GORĄCO POLECAM BARDZO DOBRY CHIRURG !! (1) CHCIAŁAM PODZIĘKOWAC PANI DOKTOR ALINIE KIERZNIKOWICZ,ZA SZYBKĄ I TYRAFNĄ... IWONA LENARTOWICZ-MARDZINSKA Świetny lekarz (1) Rzeczowy, miły, szybko i trafnie diagnozuje problem:) Jego poczucie humoru... aga partacz (1) coz moge powiedziec. nie sadziłem ze wogole mozna byc az tak głupim i zrobic... pokrzywdzony
Najlepsza Pani Doktor (1) Pani doktor Elżbieta Bednarczyk przeprowadziła u mnie zabieg usunięcia... Małgorzata Słomska Polecam! (1) Dziekuje Pani doktor za leczenie i i zaangażowanie, potwierdzam opinie mojej... MS SUPRE LEKARZ (1) CHCIALABYM PODZIEKOWAC ZE TRAFILAM DO TAK DOBREJ DOKTOR KTORA JEST SWIETNYM... KASIA SZALEWSKA perfekcyjny lekarz (1) polecam w 100% pania Aline ludziom ktorzy boja sie chirurgow i wizyt u... Mika gdynia :) Super lekarz (1) Goraco polecam, wspaniały Lekarz z powołana. Przesympatyczny, z poczuciem... Kasia N. lekarz najwyższej klasy (1) Wybitny specjalista w swojej dziedzinie. Ze wszystkich sił polecam tego... Janina Uszkodzone ściegna boczne i krzyzowe (1) Tydzień po wypadku trafiłem do Dr Czerwińskiego z diagnozą i rtg stawu... Pacjent ze Słupska Czepanko Serafina - opinia (1) Wyrazy wdzięczności dla dr.Czerwińskiego i Załogi za sprawną i fachową... Czepanko Serafina polecam- konkretny. (1) Pan dr Czerwiński jest bardzo konkretnym lekarzem. Koncentruje się na... syla kompetentny lekarz (1) Od wielu lat mam problemy z kolanami. Byłem u wielu lekarzy ale dopiero... rad Najlepszy lekarz u jakogo byłem (1) Dr D.Czerwiński jest najlepszym lekarzem ortopedą.Szybko i profesjonalnie... ddaaad polecam (1) Pana Doktora miałam przyjemność poznać podczas usg bioderek moich dzieci. W... E. Odradzam (1) Bardzo nieuprzejma lekarka, pacjenta traktuje jak intruza. Stanowczo odradzam pacjent NFZ Wspaniały doktor ! (1) Uprzejmy i nader kompetentny. Stefan Weżmito godny polecenia (1) Fachowiec z poczuciem humoru.... polecam wszystkim cierpiącym naprawdę lekarz... miła pacjentka POLECAM (1) Pani Doktor Elżbieta Bednarczyk jest osobą której można w pełni polecić innym... Państwo Dobbek Profesjonalista w 101% (1) Po 3 latach zmagania się z dolegliwością szczeliny odbytu i licznych wizytach... Mateusz