Magda - ocena (1) Bardzo polecam dr Zająca. Jestem pacjentką od dawna, pełen profesjonalizm,... Magda Anita pacjentka - ocena (1) Na początku bardzo się stresowałam wizytą, bo jednak temat hemoroidów jest... Anita pacjentka Paulina S - ocena (2) Z całego serca polecam tego chirurga plastycznego. Profesjonalizm, ogromna... Paulina S
Angee - ocena (1) Zgłosiłam się do gabinetu z powodu silnego bólu w okolicy odbytu, który... Angee Mateusz - ocena (2) Bardzo polecam. Mateusz Elzbieta - ocena (2) Super lekarz zna się na tym co robi Elzbieta Ewa - ocena (2) Lekarze bardzo kompetentni i cierpliwi. Polecam z całego serca! Ewa PiKa - ocena (1) Przez długi czas zmagałem się z krwawieniem z odbytu i uporczywym pieczeniem,... PiKa Anita - ocena (2) Bardzo polecam. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Lekarz merytoryczny i... Anita Barbara - ocena (2) Przychodnia bardzo profesjonalna.przemily konkretny lekarz.polecam Barbara pacjentka EM - ocena (1) Do doktora Małysa trafiłam po długim i bardzo stresującym czasie, kiedy... pacjentka EM Teresa - ocena (2) Polecam. Chirurdzy z doświadczeniem. Teresa Marcin - pacjent - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu leczenia oraz jego efektów. Zgłosiłem... Marcin - pacjent Remiko1985 - ocena (1) Bardzo długo odkładałem wizytę u proktologa, głównie przez wstyd i stres,... Remiko1985 Agnieszka - ocena (1) Jestem po urodzeniu 2 dzieci. No i bolesne problemy zaczęły się już przy... Agnieszka Krysia - ocena (1) Nie mam pojęcia skąd biorą się te negatywne opinie. Pan Doktor jako jedyny... Krysia Jandroid - ocena (1) Wspaniala onkolog. Bardzo miła i wdzięczne uparta na diagnozę pani lekarz. Jandroid Nap - ocena (1) Miałem zabieg usunięcia narośli na twarzy, pod brodą, wykonany przez doktora.... Nap Lukasz - ocena (1) 0 empatii, 0 jakiejkolwiek wrazliwosci. Esencja lekarza z nfz. nie polecam Lukasz Krystyna - ocena (1) Niezwykle przyjazna atmosfera. Powiedziałabym - wyjątek. Człowiek przestaje... Krystyna