Lukasz - ocena (1) 0 empatii, 0 jakiejkolwiek wrazliwosci. Esencja lekarza z nfz. nie polecam Lukasz Krystyna - ocena (1) Niezwykle przyjazna atmosfera. Powiedziałabym - wyjątek. Człowiek przestaje... Krystyna Antonina - ocena (1) Mój syn i ja byliśmy na konsultacji u lekarza. Lekarz jest profesjonalistą w... Antonina
Hanna Urbańska - ocena (1) Polecam dr Jacka Olszewskiego i dziękuję za profesjonalne, rzeczowe podejście... Hanna Urbańska Marcelinka - ocena (1) Bardzo przyjazna Pan, która swoją ogromną wiedzę i wieloletnie doświadczenie... Marcelinka Gosia i Mariusz - ocena (1) Krótkie terminy szybka i fachowa pomoc. Gosia i Mariusz Dariusz C - ocena (1) Chcę zdecydowanie polecić Doktora Małysa. Pół roku temu zgłosiłem się z... Dariusz C Elżbieta S. - ocena (1) Na zabieg kolanoskopii w Polmedzie zapisałam się do lekarza Wojciecha... Elżbieta S. Sebastian - ocena (1) Mega człowiek na odpowiednim stanowisku profesjonalny na 100 procent polecam Sebastian Jarosław Flisik - ocena (1) Dr Jarosław Małys jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałem w swoim życiu.... Jarosław Flisik Wiesława z Gdyni - ocena (1) Witam; byłam pacjentką Pana doktora, leczenie zakończone w styczniu bieżący... Wiesława z Gdyni Heraclius - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej kliniki. LASIK przebiegł bezproblemowo,... Heraclius henryk - ocena (1) Jeżeli ktoś nie wie jak wygląda profesjonalizm to zapraszam do Laguny... henryk VB - opinia (1) Umówiona wizyta przez PZU dotyczyła kolonoskopii, posiadam rozszerzony pakiet... VB Malgorzata - opinia (1) Zabieg korekcji wady wzroku i usunięcie zaćmy wykonałam prywatnie gdyż... Malgorzata Sylwia Szymańska - opinia (1) Kolonoskopia w wykonaniu tego lekarza to koszmar zachowywal się jak rzeźnik... Sylwia Szymańska r_olka - opinia (1) Już jakiś czas temu korzystałam z tzw.uslugi pana doktora. Przyszłam na... r_olka Przemek - opinia (1) Należę do grona bardzo zadowolonych pacjentów dr Gołebiowskiwgo. Kwalifikacje... Przemek Anna - opinia (1) Odradzam wszystkim. Miałam tam wykonywany zabieg, efekt? Fatalny. Zero... Anna J.F. - opinia (1) Zabieg laserowej korekcji wzroku przebiegł szybko, sprawnie i w pełni... J.F.