Doskonale, dziękuję (1) Dzięki dr Staniewiczowi, moje życie zmieniło się o 180 stopni. Na wielki... ewelina 100% profesjonalizmu i zero stresu (1) 100% profesjonalizmu i zero stresu - tak podsumuję i polecam doktora Piotra... Daniel Jola (1) Wspaniały lekarz i człowiek o wielkim sercu. Świetny chirurg z wielkim... Jolanta
Najlepszy lekarz naczyniowy. (1) Specjalista najwyższej rangi. Polecam wszystkim. Tu nie ma przypadkowości -... Magdalena Rucińska dr n. med. Grzegorz Halena - specjalista chirurgii naczyniowej (1) Erudycja Pana dr n. med. GRZEGORZA HALENA na najwyższym poziomie.... Krystyna Repec "ortopeda pierwsza potrzeba" (1) Czytając dostępne opinie o panu dokotorze rzeczywiście mozna mieć... someone from Gdynia Godny polecenia (1) Wspaniały,kompetentny lekarz .Polecam jestem bardzo zadowolona z wizyty i Janina Odradzam (1) Jestem po wizycie u Pana doktora, badał bioderka mojego synka. Poziom kultury... Magda Chirurgiczne usuniecie zmiany skornej (1) Dr Bednarczyk jest niezwykle przyjazna, ciepla i zorganizowana osoba. Zabieg... Joanna moje leczenie otyłości (2) Z problemem otyłości (49 kg) zmagałem się od wielu lat. Nie pomagały żadne... Kacper Odradzam tego lekarza każdemu. (1) Trafiłam do p. doktora dwa razy. Pierwsze badanie miało miejsce w Clinice... Bożena ~MB (1) Jestem tego samego zdania. Bardzo dobra lekarz. Dzięki niej poźyję jeszcze... M.Bultrowicz dr n. med. Grzegorz Halena (1) Pan Doktor Halena jest znakomitym fachowcem i specjalistą w swojej... Elżbieta Renke Polecam Doktora Małysa (1) Badania przebiegały bardzo sprawnie, szybko, bez bólu, nie ma się czego bać... Anna S. Zdecydowanie odradzam wizyty- bezczelny, arogancki i lekceważy pacjenta (1) To nie jest lekasz pan Czerwiński może porównywać się, co najwyżej z wróżbitą... Sławomir Podziękowanie (1) Ogromne podziękowanie za wizytę w dniu 8 marca 2016. Kompetencje i fachowość... Ryszard Mazurkiewicz Świetny lekarz - polecam (1) Na pierwszej wizycie decyzja o zabiegu przepukliny pępkowej. Tydzień później... Anna Zdecydowanie polecam (1) Byłem u Pana doktora we wrześniu 2015 na usunięciu żylaków odbytu metodą "... Sopociak zabieg na żylaki metodą EVRF (2) Jestem po zabiegu na żylaki metodą EVRF u dr Ryszarda Zająca.Zabieg trwał ok... kejsi ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Konował nie lekarz! (1) Ten Pan nie powinien nazywać się lekarzem. Mój mąż był u niego na wizycie... Maria