Doskonały lekarz ! (2) Polecam dr. Marka Ciecierskiego jest wspaniałym fachowcem w swojej... ewa cykof Umie pokierować leczeniem (2) Miły i sympatyczny człowiek, nie lekarz. Pisze tak na przekór, bo niektórzy... Waldemar Sympatyczny (2) Tak sympatycznego Pana Doktora nie spotkałam jeszcze nigdy - profesjonalizm i... Andrzej
Widać efekty leczenia (2) Jestem w trakcie leczenia żylaków metodą obstrzykiwania. Pan Konefka to... Ewelina przepuklina pepkowa (1) Remont domu I nagle diagnoza: przepuklina pepkowa. Wlasciciel firmy... Wojciech Mackowiak Polecam (2) Polecam - widać że lekarz doświadczony i kompetentny i co najważniejsze jest... Halina Zadowolona z efektu!!! (2) Miałam naczynka na nogiach i małe żylaki,troche szczypie gdy lekarz... Agnieszka Uszkodzenie ACL - diagnostyka i leczenie (3) Po urazie sportowym udałem się do dr Czerwińskiego przyjmującego w centrum... Kamil super (1) Miły lekarz ale przede wszystkim swietny chirurg. Gdybym mogla jeszcze raz... adrianna opinia (1) Bardzo dokładna, wszystko tłumaczy, ogromna wiedza, godna polecenia. pacjentka polecam (1) Do doktora trafiłam przypadkowo ponieważ na białą chodziłam do pediatry z... joanna dr G.chirurg (3) Z przykrością muszę stwierdzić , że doktor G.i jest bardzo nieuprzejmy dla... rodzic zdecydowanie polecam (1) Wizyta u Pana Doktora Małysa mimo moich obaw okazała się komfortowa. Z moją... gość zdecydowanie polecam! (1) Pierwszy raz w moim 40 letnim życiu miałam przyjemność spotkać lekarza tak... Joanna Chmarzyńska Dokonał cudu! (2) Genialny lekarz i przede wszystkim chirurg. Pan Doktor Hać wykonał zabieg... Magda ocena (1) Polecam. Wysoka kultura, profesjonalizm. joannapiekarz54 Ubytki zakładane przez p. Doktor E. D. wypadają (3) Niestety bardzo się zawiodłam. P. doktor Ewa D. założyła mi dwa wypełnienia... Wera ulga dla nóg (1) Jestem już po całym leczeniu u doktora Zająca. Całe leczenie trwało zaledwie... ewakami NIE POLECAM DR.DURYS (1) Początkowo sprawia wrażenie osoby miłej,znającej się na rzeczy,trafiłam do... nunciaa Przesympatyczna profesjonalistka :) (1) Witam. Mialam duza przepukline pepkowa i konieczne bylo wstawienie siatki... Wdzieczna pacjentka