Unikalny lekarz (1) Doktor Hac przeprowdzil niestandartowa operacje na mojej mamie, usuwajac... Katarzyna Vasiloudis bardzo dobry specjalista (1) Miałam zabieg gumkowania hemoroidów u Pan dr. Jest bardzo miłą osobą i... Efelinka Lekarz z powołania (1) Dowiedziałam się w sierpniu, że mam przepuklinę. Wrzuciłam hasło w internecie... Beata
Operacja żylaków kończyny dolnej (1) Przesyłam serdeczne podziękowania pani dr. Elżbiecie Bednarczyk za wykonaną... Leszek Malinowski GORĄCO POLECAM !!! (1) Witam serdecznie. Do Pani Doktor Bednarczyk trafiłem poprzez polecenie. I to... Paweł Wiśniewski USG bioder niemowlecia (1) W przypadku mojego dziecka bylo rowniez tak, jak opisuje Ola (opinia z... reme Operacja żylaków (1) Byłam operowana prze dr Zająca nową metodą EVRF. Zabieg i okres pooperacji... Karolina zadowolona pacjentka (1) leczyłam długo się u innych lekarzy dopiero dr Małys wyleczył mnie z... k567 profesjonalizm i (3) skorzystałam z usług dr Zająca-porada, diagnoza i leczenie... Sweet Operacja przepukliny pachwinowej (1) Szukając doświadczonego lekarza chirurga trafiłem na stronę internetową Pani... wdzięczny pacjent Wspaniała lekarz :) (1) Świetny lekarz, w styczniu miałam operacje usunięcia woreczka żółciowego,... Karolina K. Pełen Profesjonalizm-POLECAM (1) Do Dr Bednarczyk trafiłem po nieudanym zabiegu usunięcia szpetnego tłuszczaka... Andrzej Serdecznie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z operacji laserowej żylaków przeprowadzonej przez... Danuta P. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! (1) Lekarz, nastawiony TYLKO I WYŁĄCZNIE na zarobek. Gdyby był biznesmenem, na... lot operacja żylaków (1) Z żylakami zmagam się od lat. Do gabinetu dr Zająca trafiłem przypadkiem. Na... pit polecam! (1) Byłam u Pana doktora Czarzastego w lutym, mam problem z otyłością. Próbowałam... Małgorzata ZDECYDOWANIE POLECAM (3) Fachowiec z poczuciem humoru.... polecam wszystkim cierpiącym naprawdę lekarz... Romma Pacjentowi można wszystko wmówić. (2) Doktora Czarzastego odwiedziłam w Lux Medzie na Morskiej w Gdyni. Genaralnie... Niezdecydowana EVRF (1) Jestem miesiąc po zabiegu EVRF, a wcześniej drugą nogę operowałem klasycznie... Krzysztof kompetenty specjalista (1) Poddałam się gastroskopii u dra Czarzastego. Generalnie nie jest to przyjemny... Krystyna