Serdecznie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z operacji laserowej żylaków przeprowadzonej przez... Danuta P. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! (1) Lekarz, nastawiony TYLKO I WYŁĄCZNIE na zarobek. Gdyby był biznesmenem, na... lot operacja żylaków (1) Z żylakami zmagam się od lat. Do gabinetu dr Zająca trafiłem przypadkiem. Na... pit
polecam! (1) Byłam u Pana doktora Czarzastego w lutym, mam problem z otyłością. Próbowałam... Małgorzata ZDECYDOWANIE POLECAM (3) Fachowiec z poczuciem humoru.... polecam wszystkim cierpiącym naprawdę lekarz... Romma Pacjentowi można wszystko wmówić. (2) Doktora Czarzastego odwiedziłam w Lux Medzie na Morskiej w Gdyni. Genaralnie... Niezdecydowana EVRF (1) Jestem miesiąc po zabiegu EVRF, a wcześniej drugą nogę operowałem klasycznie... Krzysztof kompetenty specjalista (1) Poddałam się gastroskopii u dra Czarzastego. Generalnie nie jest to przyjemny... Krystyna Zdziwiona narzekaniami (1) Od długiego czasu zbierałam sie z wizytą u proktologa, bo to taki "wstydliwy"... Pacjentka Ma - opinia (1) Jestem młodą pacjentką tego lekarza i mam dość wstydliwy problem. Jednak... Ma Super lekarz. (1) Dziękuję Pani doktor za leczenie i zaangażowanie. Uważna, wrażliwa i bardzo... P. Szczepańska Ten Pan wprowadzil mnie w blad. (2) Podczas pierwszej wizyty uslyszalam,ze nie mam hemorojdow tylko zylaki... Monika Demianiuk kompetentny lekarz (1) Od dłuższego czasu mam problem z hemoroidami i w końcu wybrałem się do... Ignacy Tylko polecac.. (1) W 2005 roku miałem przeprowadzone operacje usunięcia żylaków z obu nóg. Przed... ~terwik rewelacyjny empatyczny lekarz (1) Wspaniała, ciepła i bardzo otwarta osoba, wizytę i zabiegi wspominam bardzo... bogna NIE POLECAM !!! (1) Przyszłam do doktora wiedząc co mi dolega,przyniosłam wynik potwierdzający... pacjentka Najlepszy chirurg w Polsce (1) Szczerze polecam!!! Pani Dr Elżbieta Bednarczyk jest wyjątkowym chirurgiem.... Leszek Kozak Naciągcz! (2) Byłam jakiś czas temu na wizycie, doktor zaproponował zabieg na chorobę... A Lekarz profesjonalista (3) Chciałabym bardzo gorąco polecić Pana dr Czarzastego jako chirurga, który... Anna Wirska Operacja przepukliny brzusznej nawrotowej (1) W dniu17-09-2002 r przeszedłem operację ratującą mi życie,brzuch mój był... Wdzięczny pacjet Ryszard.G.